Uw data zijn veilig met Yardi

Home » Beveiligde Yardi Cloud

Yardi Cloud Security

Uw data zijn goed beveiligd met Yardi software – de betrouwbaarste cloudprovider binnen de branche

Bescherm uw gegevens, minimaliseer uw IT-kosten en stel gevoelige informatie veilig. In de Yardi Cloud garanderen wij compliance op het gebied van gegevensbeveiliging, gegevensherstel, automatische versleuteling en het nieuwste van het nieuwste op het gebied van hackpreventie, best practices en 24/7 systeembewaking.

Verbeter front-end beveiliging

U kunt rekenen op beveiligde cloudsoftware met handige front-end beveiligingsadministratie, flexibele rechten, automatische encryptie en het nieuwste van het nieuwste op het gebied van hackpreventie.

leer meer +

Beveilig mobiele apparaten

Zorg ervoor dat ook mobiele apparaten goed beveiligd zijn met TLS-technologie en een besturingssysteem met toegang op afstand en wachtwoordbeheer.

leer meer +

Zet in op extra beveiligde datacenters

Dankzij onze 12 extra beveiligde datacenters met doorlopende netwerksurveillance verspreid over de hele wereld heeft u geen lokale servers meer nodig en weet u zeker dat uw gegevens altijd goed beveiligd zijn.

leer meer +

Vertrouw op gegarandeerde beveiliging

Vertrouw op de nieuwste vormen van beveiligingsbeheer met externe pentests en audits voor doorlopende controle en verbeteringen aan de netwerkbeveiliging.

leer meer +

Jay Shobe

Vice President, Technology

Yardi Systems

“Cybersecurity is altijd in beweging. Er is niet één moment waarop je kunt zeggen ‘We zijn klaar en kunnen ons nu op iets anders richten’. Bij Yardi houden we altijd goed in de gaten welke methoden we kunnen inzetten om de gegevens van onze klanten te beveiligen”

Blijf volledig compliant

Met onze producten weet u zeker dat uw procedures voor gegevensopslag compliant zijn met PCI, SSAE 18 en Sarbanes-Oxley.

Aanbieders van seniorenhuisvesting voldoen met onze producten aan de nieuwste HIPAA-regelgeving

leer meer +