blue accent bars
Yardi Elevate Logo

BETER OVERZICHT OVER UW PROJECTEN MET YARDI

Home » Construction Manager

Construction Manager

 • INZICHT IN ALLE PROJECTEN BINNEN UW GEHELE PORTEFEUILLE
 • Vergroot uw grip op kosten en krijg meer inzicht in uw budgetten en winstgevendheid doordat verbeteringen op het gebied van kapitaal en huurders zichtbaar zijn binnen uw gehele portefeuille. Onderdeel van Yardi Elevate  voor commerciële klanten.

  Krijg inzicht in projecten

  Bereik het portefeuillebrede overzicht waarmee u de voortgang van uw activiteiten kunt toetsen aan uw mijlpalen. Maak effectief gebruik van data, verbind gebruikers en beheer leveranciers aan de hand van nauwkeurige data uit een veelvoud aan kapitaalprojecten in real time.

  leer meer +

  VERMINDER RISICO’S

  Verkrijg bruikbaar inzicht in belangrijke projectgegevens, zodat u betrouwbare beslissingen kunt nemen op basis van feiten. Dankzij technologie u een helder beeld van de voortgang van het werkproces ten opzichte van door de gebruiker gedefinieerde mijlpalen. Zo kunt u proactief ingrijpen voordat mogelijke problemen het succes van een project beïnvloeden.

  leer meer +
  683491202_960x540

  STROOMLIJN CONTRACTBEHEER

  Maak gebruik van onze oplossing voor contractbeheer voor de volledige levenscyclus die het maken, publiceren, bieden, toekennen van prijzen en leveranciers van RFP omvat. Gebruik de software om contacten te leggen, vergaderingen te houden, te communiceren en RFP’s te publiceren.

  leer meer +
  6bd222d85569434a3a9d5b3d232dde72

  VERSTERK DE SAMENWERKING

  Houd managers op locatie op de hoogte van goedkeuringen, wijzigingen, contracten en andere activiteiten. Bouwplaatsen en kantoren blijven verbonden via een app die te betalen posten en gescande afbeeldingen verzendt naar andere apparaten .

  leer meer +

  BREID HET PLATFORM UIT

  Profiteer van de voordelen van één geïntegreerde oplossing en ontdek de andere producten voor commercieel assetmanagement binnen Yardi Elevate.

  leer meer +