Leden maken onderling contact met Yardi Kube

Home » Data and Wi-Fi Services

Data en Wi-Fi Management

Verbeter de ervaring van uw leden door veilige, snelle en betrouwbare internetverbinding.

Verbeter de ervaring van uw leden en vergroot uw retentie door snelle connectiviteit en een naadloze Wi-Fi-ervaring te bieden. Via onze mobiele app en web-selfservice-interface kunnen leden en gasten eenvoudig verbinding maken met wifi zonder uw personeel in te schakelen.

Contact Sales

Verbeter Data Performance & Veiligheid

Verbeter de stabiliteit van draadloze prestaties en minimaliseer het degradatierisico met één netwerknaam (SSID). Gebruikers zijn snel en eenvoudig ingesteld. Zorg ervoor dat het huurdersverkeer via een krachtige VLAN-oplossing voor elk ingericht klantennetwerk alleen het toegewezen VLAN gebruikt.

Keystone Real Estate Placement Selects Yardi Voyager 7S in Europe

Roaming voor elke Locatie

Uw leden zijn constant onderweg. Laat ze productief blijven via al uw sites – ze kunnen verbinding maken met internet met dezelfde wifi-inloggegevens voor elke locatie. Geef gebruikersspecifieke wachtwoorden op en stel limieten in voor het aantal verbonden apparaten per lid. Houd het gebruik van leden en gasten bij en stop, indien nodig, de toegang naar eigen mening.

Een op maat gemaakte voorstel voor diverse diensten

U kunt op maat gemaakte pakketten aanbieden voor diverse bandbreedte mogelijkheden om in verschillende behoeften te voorzien. Bied op verzoek een consistente, snelle internetverbinding. Geef toegang tot bandbreedtegebruik op verschillende niveau die beschikbaar zijn. Beheer eenvoudig alle aanvragen voor het oplossen van problemen. Help uw huurders bij het plannen van capaciteit en het verkopen van bepaalde diensten. .

Gerelateerde producten