Ondernemingen organiseren zich met Yardi

Home » Document Management for SharePoint

Document Management for SharePoint

Beheer content efficiënt zodat een ultieme mate van samenwerking mogelijk wordt

Combineer de sterkste features van Yardi Voyager en Microsoft Sharepoint om de productiviteit en de communicatie in uw onderneming te vergroten. Centraliseer essentiële documenten en business informatie in een veilig systeem dat tevens volledig geschikt is voor mobiel werken.

M7 Real Estate Implements Yardi Advanced Budgeting and Forecasting

Centraliseer het beheer van content

Bewaar content en deel het met een geïntegreerd systeem dat SharePoint en Microsoft Cloud bij elkaar brengt.

Souq Extra LLC Selects Yardi Voyager 7S to Manage Retail Centres in the United Arab Emirates

Naadloos synchroniseren

Regelmatige datasynchronisaties zorgen automatisch voor het overbrengen van veiligheidsaanpassingen binnen Voyager en updates van gegevens.

Vind documenten eenvoudig terug

Vind documenten snel in het systeem, door te zoeken op de naam van een huurder, het adres, een klantcode of andere bekende zoektermen die Voyager kent.

leer meer +

Geef uw organisatie meer kracht

Werk nog efficiënter en bevorder samenwerking met geavanceerde mogelijkheden, inclusief eDiscovery, archivering en behoud van documenten, eSignature en aan te passen workflows.

Werk in teamverband

Vergroot de samenwerking tussen uw interne team, gebruikers die op locatie werken en derde partijen met documenten die altijd de meest actuele versie hebben en inzicht bieden in de verschillende bewerkingen die zijn doorgevoerd.

Verbeter de veiligheid

Versterk uw regelgeving voor interne en externe gebruikers door veilige toegang tot documenten te bieden. Profiteer van uitgebreide protectie van gevoelige informatie door veiligheid die doorgevoerd wordt tot op object- of map-niveau binnen het systeem.

leer meer +

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *