Teams excelleren met Yardi

Home » eLearning new

Aspire

Ontwikkel en betrek uw personeel

Geef uw werknemers de vaardigheden en kennis die zij nodig hebben om uit te blinken in hun werk en om groeimogelijkheden voor ze te creëren. Yardi Aspire is de enige trainingsoplossing op de markt die klanten in staat stelt automatisch op rollen gebaseerde leerdoelen vast te stellen die verschillende competentiegebieden omvatten, waaronder Yardi-softwarevaardigheden, vereiste compliancy, bedrijfsbeleid, veiligheid, verhuur, procedures en professionele vaardigheden.

Beheers Yardi Software

Moedig werknemers aan om Yardi-productexperts te worden door toegang te bieden tot honderden Yardi-softwaretrainingen die het volledige spectrum van Yardi-producten omvatten, waaronder RentCafe-suites, mobiele apps, CRM en Yardi Elevate, in meedere markten en regio’s.

leer meer +

Manage Live Events

Gebruik de kracht van een klaslokaal onder leiding van een instructeur, training op basis van webinars, conferentie management en zelfs één-op-één vergaderingen gericht op de leerdoelen van uw werknemers met behulp van ingebouwde tools voor event management.

leer meer +


Centraliseer belangrijke documentatie

Breng het materiaal, zoals beleid en procedures, aangepaste documentatie voor training en handleidingen met schrijfvaardigheden tot leven.
 
Integreer organisatiebeleid en -procedures met het lesmateriaal die de totale trainingstijd verkorten, de prestaties verbeteren en het risico verminderen

leer meer +

Faciliteer de verdere ontwikkeling van personeel


Plan geïndividualiseerde trainingen die in de loop van de tijd een constante stroom van nieuwe lessen kunnen bieden. Houd studenten op het goede spoor met e-mail notificaties en help supervisors betrokken te raken bij het toewijzen van traininen en aanbevelingsmogelijkheden, administratieve aantekeningen en vooraf geplande voortgangsrapporten van leerlingen die via e-mail worden vestuurd.

leer meer +

Breid het leren uit

Aspire biedt meer dan alleen Yardi-producttraining. De catalogus behandelt ook essentiële trainingsonderwerpen, waaronder het voorkomen van intimidatie en een drugsvrije werkplek, evenals honderden lessen voor professionele vaardigheden op het gebied van klantenservice, tijdbeheer, etiquette, management / leiderschap, verhuur, Microsoft-software en veiligheid.

.

leer meer +

Omarm technologie

Bespaar tijd door gebruik te maken van Yardi oplossingen die het importeren en exporteren van gegevens om uw Yardi Aspire-software te verbinden met andere systemen mogelijk maakt. Houd werknemersgegevens up-to-date door gegevens te importeren uit een active directory, HR-software of salarisadministratiesysteem. Laat leerlingen tijdrovende aanmeldingsvereisten omzeilen met Single Sign On met een externe identiteitsprovider of YardiOne.

leer meer +