blue accent bars
Yardi Elevate Logo

Met Yardi budgetteert u nog nauwkeuriger

Home » Forecast Manager

FORECAST MANAGER

 • Voer de forecasting met vertrouwen uit door de verhuur, property en asset management met elkaar te verbinden door een enkele volledige oplossing te gebruiken
 • U bent nu niet meer afhankelijk van foutgevoelige spreadsheets en inflexibele budgettering. Forecast Manager integreert met Yardi Advanced Budgeting & Forecasting voor eenvoudigere, snellere en nauwkeurigere budgettering.

  .

  006_MacbookAir_ForecastManager_600x400_r2

  VERGROOT DE NAUWKEURIGHEID

  Nauwkeurig budgetteren wordt een fluitje van een cent met verhuur, assetmanagement en financiële samenwerking op één platform. Integreer actuele verhuuraannames in uw opbrengstprognoses en vervang foutgevoelige huursomspreadsheets door een naadloos voortschrijdende prognose.

  AdobeStock_294357443_retouch_600x400

  BUDGETTEER EFFICIENT

  Vereenvoudig de kostenprognose, inclusief kapitaalinvesteringen en operationele uitgaven. Met Forecast Manager als de verbindende factor in uw proces stroomlijnt u uw budgettering met parallelle vergelijkingen tussen het voorgaande jaar en de huidige budgetten.

  AdobeStock_286303529_retouch

  WERK BETER SAMEN

  Breng teams op één lijn met een geïntegreerd product voor budgettering en workflows. Werk slimmer door inefficiënte processen met spreadsheets, vergaderingen en het emailen heen en weer en verouderde aannames te elimineren.

  AdobeStock_215785389_retouch_600x400_L

  BEHEER EFFECTIVER

  Haal voordeel uit een schaalbare benadering van uw marktaannames op het gebied van verhuur. Beheer op een eenvoudige manier de huurprijzen per eenheid en budgetteer voor een hele reeks panden, portefeuilles of veschillende assets.

  001_iPhoneX_Elevate_Crop_600x400

  VERBIND

  Profiteer van de voordelen van één enkele verbonden oplossing voor commercieel assetmanagement. Yardi Forecast Manager is volledig geïntegreerd met Yardi Voyager, Yardi Advanced Budgeting & Forecasting, Yardi Deal Manager, Yardi Construction Manager en meer.

  Gerelateerde producten