Betere zichtbaarheid begint met Yardi

Home » Investment Management

Investment Accounting

Stroomlijn investment management en accounting

Automatiseer de gehele financiële cyclus van investeringsbeheer om de kosten te verlagen, de efficiëntie van uw team te verhogen en de informatie te krijgen die u nodig heeft om betere, snellere en geïnformeerde beslissingen te nemen.

Automatiseer de levenscyclus

Automatiseer het accountingsproces van investeringen, het meten van prestaties en het rapporteren aan investeerders volledig en maak het managers zo mogelijk beter, sneller, en met meer informatie beslissingen te nemen die tot voordeel zijn van hun klanten en stakeholders.

leer meer +

Vermijd risico’s

Identificeer de blootstelling aan geïnvesteerde en gecommitteerde assets per regio, sector, investeringstype en fund strategie via configureerbare financiële, portefeuille-, prestatie- en inkomstenanalyses.

leer meer +

Verbeter het rapporteren naar investeerders

Gebruik realtime investment accounting en operationele data  om hoogstaande services aan investeerders te bieden. Lever zeer accurate rapporten voor investeerders door gebruik te maken van een enkele databron, en maak het zo mogelijk om tijdig gedetailleerde en betrouwbare informatie aan uw klanten te leveren. gedetailleerde en betrouwbare informatie aan uw klanten te leveren.

leer meer +

Ondersteun de verschillende structuren

Voorzie in verschillende dealstructuren, hoe eenvoudig of complex ook ze ook mogen zijn, en verwijder spreadsheets. Zodra de structuur is gedefinieerd, automatiseert het systeem berekeningen en uw accounting in overeenstemming met uw zakelijke voorwaarden.

leer meer +

Centraliseer Informatie

Krijg realtime toegang tot uw bedrijfsgegevens in uw Voyager-database om alle investeringsberekeningen, transacties en rapportage te automatiseren.

.

leer meer +

Gerelateerde producten