blue accent bars
Yardi Elevate Logo

WIN HET VERTROUWEN VAN INVESTEERDERS MET YARDI

Home » Investment Manager

INVESTMENT MANAGER

 • KIES VOOR GEAUTOMATISEERD INVESTERINGENBEHEER, LAGERE KOSTEN EN GROTERE EFFICIËNTIE
 • Met het volledig geïntegreerde Yardi Investment Manager verbetert u de communicatie met uw huidige en toekomstige investeerders. Beheer nieuwe investeringsmogelijkheden en bouw uw relaties uit door activiteiten, doordat u taken en correspondentie altijd in het vizier heeft.

 • Voor U
 • 006_Original_IM_DallasRetailCenter_1200x800_r2 (1)

  EFFECTIEVE COMMUNICATIE


  Breng uw contacten samen in één oplossing, volg de activiteiten van uw huidige en toekomstige investeerders en verbeter de samenwerking door interne toegang tot gegevens. Maak belangrijke cijfers, rapportages en documenten inzichtelijk zodat u deze kunt goedkeuren voordat ze worden gepubliceerd in de investeerdersportal.

  006_Original_IM_InvestorDash_1200x800 (1)

  BEHEER MOGELIJKHEDEN EN KAPITAALACTIVITEITEN


  Nodig investeerders en prospects uit om deel te nemen aan nieuwe projecten en publiceer belangrijke informatie in de vorm van foto’s, documenten en meer. Automatiseer het proces voor de inschrijvingsovereenkomst en verkrijg inzicht in de status van de fondsenwerving en belangrijke mijlpalen. Volg investeringsactiviteiten en de commitments van investeerders. Bereken het gewenste rendement en breng uw distributie onder de aandacht via een watervalstructuur.

  Know-the-Truth_585x390-2

  ÉÉN GEÏNTEGREERDE OPLOSSING


  Implementeer Investment Manager op zichzelf staand, of koppel het aan Yardi Voyager voor één geïntegreerd datasysteem. Wanneer uw investeringsboekhouding complexer wordt, koppelt u Investment Manager eenvoudig aan Yardi Investment Accounting – al meer dan 15 jaar een toonaangevende financiële oplossing.

 • Voor uw investeerders
 • 001_iPhoneX_Original_cropped_IM_Chancellor_1200x800 (1)

  INVESTEERDERSPORTAL EN TRANSPARANTIE


  Geef uw investeerders toegang tot een portal in uw eigen huisstijl. Investeerders kunnen altijd en overal inloggen op de portal om hun profiel te beheren en de portefeuille, belangrijke documenten en rapportages in te zien. Geef investeerders interactieve toegang tot goedgekeurde, gepubliceerde overzichten en investeringspecifieke cijfers.

  AdobeStock_322968844_retouch_600x400

  TOEGANG TOT DOCUMENTEN


  Publiceer goedgekeurde documenten en rapportages zodat investeerders en hun adviseurs deze kunnen bekijken en downloaden. Investeerders worden aan de hand van geautomatiseerde notificaties op de hoogte gebracht van nieuwe documenten, zodat zij altijd direct toegang hebben tot de laatste gegevens.

  009_iPad_Horz_Original_IM_Opportunity_1200x800 (1)

  INVESTEER IN NIEUWE MOGELIJKHEDEN

  Deel informatie over mogelijke nieuwe investeringen via documenten en foto’s in dealrooms. Investeerders kunnen iedere stap van het inschrijvingsproces volgen, van de introductie tot en met de digitale handtekening.

  Gerelateerde producten