blue accent bars
Yardi Elevate Logo

VERBETER DE ZICHTBAARHEID VAN OMZET MET YARDI

LEASE MANAGER

 • Meet de asset performance zo nauwkeurig mogelijk door de gezondheid van huurders te volgen en de omzet en de zichtbaarheid van risico’s te vergroten
 • Hoe de debiteuren binnen uw organisatie ook worden verwerkt, Yardi Lease Manager biedt uitgebreide mogelijkeden om de kans op bepaalde risico’s die huurders kunnen lopen inzichtelijk te maken en te beheren. De financiële en asset management teams kunnen het totale aantal aanvragen voor uitstel van betaling en/ of vermindering en de verouderende openstaande posten visualiseren. Asset management teams kunnen toezicht houden op collecties zowel de communicatie omtrent genomen acties. Met uitgebreide gegevens en overzichtelijke weergave biedt Lease Manager u de tools om de gezondheid van uw portfolio te analyseren en erover te rapporteren.

  .

  VISUALISEER DE GEZONDHEID VAN UW PORTEFEUILLE

  Bekijk het huurdersrisico, uitgestelde huur, openstaande debiteuren en huurkortingen over uw gehele portefeuille. Resultaten kunnen worden gesorteerd en gefilterd op activatype, locatie, huurdersprofiel of industriële classificatie, waardoor u bruikbare beoordelingen en inzichten krijgt.

  ANALYSEER HUURDERSRISICO

  Met uitgebreide snapshots van tenants kunt u volledige relaties bekijken, de zichtbaarheid verbeteren en risico’s beheren. Stel de risicobeoordelingen van huurders in op lease- of klantniveau en per sector of marktsegment. Risicoclassificaties zijn verbonden met Yardi Voyager, waardoor dubbele invoer wordt geëlimineerd en de communicatie tussen teams wordt verbeterd .

  BEHEER DE INCASSO

  Rangschik huurders op incassostatus of uitstekende AR om prioriteit te geven aan incasso-inspanningen. Stroomlijn bezigheden en plan vervolgactiviteiten .

  GEDETAILLEERD OVERZICHT

  Maak een overzicht op maat om het inkomstenrisico te analyseren op basis van veroudering, uitstel en vermindering. Een debiteuren weergave
  analyseert op basis van vergelijkingen van de afgelopen periode of jaarlijks en kan worden gefilterd op marktsegment en per kostenpost. Verkrijg een duidelijk beeld van de portefeuille door het percentage van gegeven uitstel, vermindering, het aantal huurders met uitgestelde huur en het totale vierkante meters in uitstel gedetailleerd te kunnen inzien.

  Related Products