Tabletgebaseerde oplossing

Verkort de cyclus van het verhuurproces en stimuleer efficiëntie met een volledig mobiele oplossing die contact- en prospectbeheer combineert met portfolio en business intelligence.

Yardi Leasing Manager is een gebruiksvriendelijke tabletgebaseerde oplossing. De oplossing maakt gebruik van het Yardi Voyager®-platform en Microsoft® Outlook om vastgoedmanagers en huurmakelaars mobiele toegang te bieden tot real time informatie over prospects, huurders en vastgoed. Met Yardi Leasing Manager behoort dubbele gegevensinvoer tot het verleden. Het huurproces wordt geautomatiseerd van leadgeneratie tot het opmaken van een voorstel en de uitvoer van de huurovereenkomst. Daarnaast biedt het 360-graden zicht op alle huur- en vastgoedmanagementactiviteiten.


Belangrijke productkenmerken

Gestroomlijnd verhuren

Yardi Leasing Manager biedt een holistisch beeld van uw prospects en klanten, dat leidt tot betere zakelijke beslissingen. Deze oplossing volgt leads automatisch vanaf uw huurdersportal en vermindert de tijd die nodig is om deals af te sluiten doordat het verwerken van huurovereenkomsten wordt gestroomlijnd door het genereren van documenten en het automatiseren van workflows. Dankzij nauwe integratie met Outlook kunt u alle CRM-gegevens bekijken vanuit Outlook. Dit bespaart tijd en verhoogt de efficiëntie.


Verhoogde productiviteit

Verbeter de efficiëntie van uw personeel met Yardi Leasing Manager als de spil voor alle dagelijkse activiteiten, voor zowel huurmakelaars als managers. Yardi Leasing Manager brengt huurgegevens binnen handbereik voor uw makelaars dankzij een gebruiksvriendelijke interface met op rollen gebaseerde dashboards en het inzoomen op gegevens. Als Yardi Leasing Manager wordt geïntegreerd in Yardi Advanced Budgeting & Forecasting, hoeft u geen speculatieve huurovereenkomsten meer op te stellen en bent u niet meer afhankelijk van aannames over de huurmarkt.


Mobiele huuractiviteiten

Voor huurmakelaars en vastgoedmanagers biedt Leasing Manager een gebruiksvriendelijke workflow die hen stap voor stap leidt door een nieuwe deal of huurverlenging. Bovendien helpt het cyclustijden van lead tot verhuur te verminderen. Alle vensters en functies zijn geschikt voor gebruik op een tablet. Zo kunnen beheerders snel en nauwkeurig reageren op prospects doordat zij eenvoudig toegankelijke informatie over beschikbaarheid van ruimte, beperkende huurbepalingen, budgetten en gegevens over de huurmarkt kunnen inzetten. Voorstellen en tegenvoorstellen, goedkeuringen en huurdocumentatie kunnen op efficiënte wijze worden aangemaakt en gedistribueerd. Volledige integratie met Outlook zorgt dat u communicatie, activiteiten en evenementen eenvoudig en nauwkeurig kunt volgen.


Mobiele relaties met huurders

Voor beheerders van vastgoed heeft het behoud van gezond vastgoed en goede relaties met huurders de eerste prioriteit. Leasing Manager biedt mobiele toegang tot real time huurtermijnen, documenten en communicatie via hun favoriete tablet en biedt mobiele toegang tot hun CRM- en vastgoedmanagementgegevens. Dit verbetert de efficiëntie van klantgericht personeel door externe toegang te bieden tot contactgegevens, taak- en accountinformatie en analyses. LeasingPad zorgt tevens voor onmiddellijk inzicht in de beschikbaarheid van eenheden om betere beslissingen te maken over behoud, mix en rentabiliteit van huurders.


Belangrijkste Kenmerken

 • Huurmakelaarsdashboard voor eenvoudig navigeren naar prospects en klanten
 • Archief van alle e-mails en andere activiteiten gerelateerd aan huurovereenkomsten en -verlengingen
 • ‘Dealwizards’ voor snelle gegevensinvoer
 • Pijplijnrapportage en -analyse
 • Integratie van Outlook voor e-mail, contacten en kalenderitems
 • Marketingbrochures, e-mailcampagnes en campagnebeheer
 • Integratie van de huurdersportal voor real time zichtbaarheid en delen van documenten

Belangrijkste Voordelen

 • Verbetert de efficiëntie van het lead-tot-verhuur proces en vermindert cyclustijden aanzienlijk
 • Levert transparantie in alle huuractiviteiten, kansen en deals
 • Verbetert samenwerking tussen belangrijke stakeholders, collega’s en prospects
 • Zorgt voor een nauwkeurigere en meer tijdige prognose van de omzet
 • Verhoogt de productiviteit van het personeel door ambulante medewerkers te voorzien van mobiele oplossingen