Home » Markten » Commercieel

Yardi levert een volledige geïntegreerde oplossing voor organisaties van elke omvang die actief zijn in welk vastgoeddsegement dan ook vanuit één platform.

Yardi levert leidende asset en property management software voor de vastgoedmarkt vanuit één platform zodat u met efficiency en gemak ieder aspect binnen uw organisatie ongeëvenaard kunt beheren.


Kantoor en Industrieel

Yardi Voyager Commercial is een volledig geïntegreerde management en accounting oplossing voor uw kantoor en industriële vastgoedportefeuille. Voor het managen van het verhuurproces tot het berekenen van de terug te vorderen uitgaven, helpt het systeem u om efficienter te werken en zorgt voor competitieve voordelen. U kunt van deze voordelen profiteren door Yardi Commercial Suite toe te voegen.


Retail

Yardi Voyager Commercial is het leidende allesomvattende systeem voor retail management. Het volledig geïntegreerde systeem automatiseert gecompliceerde transacties, sales bedragen, huur percentages en correcties die nodig zijn om uw retail portefeuille te beheren. U kunt van deze voordelen profiteren door Yardi Commercial Suite toe te voegen.


Constructie en Ontwikkeling

Yardi Voyager® Construction Management Een allesomvattend systeem voor het beheren en beheersen van de kosten van opdrachten en uitstaande facturen. Het helpt u alle types van vastgoedontwikkeling efficiënt te beheren tijdens alle fases van de bouw.


Yardi Commercial Suite

Breid uw Voyager-platform uit met de Yardi Commercial Suite™ en versterk de mogelijkheden van uw front- en backoffice en lever een breder aanbod aan diensten. Beheers uw portfolio intelligent zoals contact- en prospectinformatie, asset management en nog veel meer via elke internetbrowser en elk mobiel toestel. Maak het medewerkers mogelijk efficiënter te werken vanaf elke gewenste locatie en lever hoogwaardige dienstverlening terwijl u beschikt over een 360 graden-overzicht van uw business.


COMMERCIALCafé

Een unieke combinatie van dynamische en gepersonaliseerde service portals, voor zowel het vermarkten van uw panden als voor diensten voor uw huurders. COMMERCIALCafé vergemakkelijkt uw marketing inspanningen en zorgt voor een ongeëvenaarde klantenservice.Yardi Leasing Manager

Verkort de doorlooptijd van het vehuurproces, zorgt voor meer efficiency door de inzet van mobiele oplossingen die contact- en prospect management combineert met analyse tools en business intelligence.


Yardi Orion Business Intelligence

Yardi Orion Business Intelligence beschikt over een 360 graden beeld van uw organistie door flexibele rapportages en dashboards dat operationele en financiële gegevens combineert voor een ongeëvenaarde inzicht.


Yardi Advanced Budgeting & Forecasting

Realiseer effectieve planningsprocessen door budgetprognoses af te geven die niet alleen accuraat zijn, maar ook gelegenheid geven snelle, precieze en flexibele prognoses op te leveren.


Yardi Procure to Pay

Introduceer ‘paperless offices’ met onze gecentraliseerde procure to pay-oplossing. Versterk het bestedingsmanagement met online catalogi, digitale goedkeuringsprocessen, digitale verwerking van facturen en betalingen, rapportages en analyses.


Yardi Advanced Maintenance

Plan, controleer en manage al het preventieve, routinematige en door incidenten veroorzaakt onderhoud via desktop of mobiel apparaat – en beschik over modules om inspecties te managen, of assets en inventaris te beheren zonder extra kosten.


Yardi Construction Management

Een allesomvattend systeem voor het beheren en beheersen van de kosten van opdrachten en uitstaande facturen. Het helpt u alle types van vastgoedontwikkeling efficiënt te beheren tijdens alle fases van de bouw. Dit verhoogt de winstgevenheid van uw bouwprojecten.


Yardi Document Management

Yardi Document Management maakt het mogelijk om de productiviteit binnen uw organisatie te verbeteren door het gebruik van dynamische content en mobiele toegang tot vastgoedinformatie.