Kantoor/Industrieel

Home » Markten » Commercieel » Kantoor/industrieel

Volledig geïntegreerd Kantoor & Industrieel Property Management

De leidende en meest complete zakelijke oplossing voor ondernemingen die zich bezighouden met asset- en property management en die kantoren, logistieke objecten en industrieel vastgoed in hun portfolio hebben. Gecentraliseerde data en geautomatiseerde werkprocessen zorgen ervoor, dat managers efficiënter kunnen werken, kosten reduceren en zorgen ervoor dat de performance van het portfolio sterk blijft.


Yardi Voyager voor Kantoor & Industrieel Property Management

Yardi Voyager combineert property management – en accounting met eigendomsverhoudingen, financiële kengetallen, budgetten, verwachtingen en meer en zorgt zo voor een holistisch overzicht van al uw assets. Voyager is een volledig platform voor het commercieel vastgoed en financieel management, dat processen automatiseert door middel van op rollen gebaseerde dashboards, workflows, vastgoed specifieke KPI’s en analyses. Voyager faciliteert een snellere en meer efficiënte uitvoering van de strategie voor uw vastgoedoperatie en levert uw bedrijfsvoering maximale transparantie.
Learn more >>

Yardi Commercial Suite

Breid uw Voyager-platform uit met de Yardi Commercial Suite en versterk de mogelijkheden van uw front- en backoffice en lever een breder aanbod aan diensten. Beheers uw portfolio intelligent zoals contact- en prospectinformatie, asset management en nog veel meer via elke internetbrowser en elk mobiel toestel. Maak het medewerkers mogelijk efficiënter te werken vanaf elke gewenste locatie en lever hoogwaardige dienstverlening terwijl u beschikt over een 360 graden-overzicht van uw organisatie.


Yardi Leasing Manager

Verkort de doorlooptijd van het verhuurproces, zorg voor meer efficiency door de inzet van mobiele oplossingen die contact- en prospect management combineert met analyse tools en business intelligence.


 

COMMERCIALCafé

Een unieke combinatie van dynamische en gepersonaliseerde service portals, voor zowel het vermarkten van uw panden als voor diensten voor uw bewoners. COMMERCIALCafé vergemakkelijkt uw marketing inspanningen en zorgt voor een ongeëvenaarde klantenservice.


Yardi Advanced Budgeting & Forecasting

Realiseer effectieve planningsprocessen door budgetprognoses af te geven die niet alleen accuraat zijn, maar ook gelegenheid geven snelle, precieze en flexibele prognoses op te leveren.


Yardi Orion Business Intelligence

Richt op een eenvoudige manier simpel te gebruiken dashboards in, om de operationele en financiële gezondheid van uw volledige portfolio te analyseren.


Yardi Document Management

Stel belangrijke zakelijke informatie beschikbaar en zorg voor een niet te evenaren niveau als het gaat om het delen van documenten en het samenwerken van medewerkers in uw gehele organisatie.


Yardi Procure to Pay

Introduceer ‘paperless offices’ met onze gecentraliseerde procure to pay-oplossing. Versterk het bestedingsmanagement met online catalogi, digitale goedkeuringsprocessen, digitale verwerking van facturen en betalingen, rapportages en analyses.


Yardi Advanced Maintenance

Schedule, track and manage all preventative, routine and emergency maintenance from your desktop or mobile device – and gain modules for managing inspections and fixed assets at no extra cost.


Yardi Construction Management

Plan, controleer en manage al het preventieve, routinematige en door incidenten veroorzaakt onderhoud via desktop of mobiel apparaat – en beschik over modules om inspecties te managen, of assets en inventaris te beheren zonder extra kosten.


Yardi Deal Manager

Beschik over krachtige deal management mogelijkheden door gebruik te maken van een gebruiksvriendelijke mobiele oplossing voor asset managers en hun interne en externe makelaars. Verkrijg een volledig beeld van uw deal pipeline en van de financiële & operationele kengetallen.