General Partners

Home » Markten » Fund Management » Beherende vennoten

Investment Management voor General Partners

Onze suite van innovatieve investment oplossingen geeft u mogelijkheden om winstgevender te zijn en nieuwe investeerders aan te trekken of te behouden. Automatiseer capital calls en distributies en geef uw investeerders gemoedsrust, zonder dat u daar personeel voor moet aannemen. Beperk risico’s, voldoe aan de compliancy voorschriften, stuur uw investeerders rapportages, bereken de prestaties, geef rekenschap van gecompliceerde hiërarchieën en eigendomsstructuren en ontvang tijdig accurate investeringsanalyses met een systeem dat de complexe accounting transacties van fund management automatiseert. Yardi is de leidende wereldwijde aanbieder van software oplossingen voor fund managers, waaronder de meest prominente private equity real estate firms van NAREIM-leden.

Yardi Investment Management maakt het u mogelijk complexe eigendomsstructuren te beheren, financiële gegevens te consolideren om financiële periodes sneller af te sluiten en capiatal calls en distributies te automatiseren. U kunt eenvoudig en accuraat opbrengsten berekenen en die vergelijken met benchmarks als GIP’s, NCREIF en IPD.

Yardi InvestorPlus helpt u uw de financiële situatie van uw portfolio en uw investeerders te analyseren, risico’s en compliancy te monitoren en maakt het mogelijk in te zoomen op transactiedetails door middel van een modern mobiel business intelligence platform. Met klant- en contactinformatie die gecentraliseerd te waarderen is, kunt u eenvoudig de communicatie met investeerders en makelaars bijhouden en uw fundraising en capital deployment pijplijn beheren.

Yardi Investor Portal maakt belangrijke informatie voor investeerders beschikbaar, inclusief overzichten, belastingdocumenten en capital call en distributie berichten via mobiele toestellen en versterkt uw relatie met investeerders.


Fund en Investment Accounting

  • Beheer complexe eigendomsstructuren en consolideer financiële gegevens, zodat een financiële periode sneller afgesloten kan worden
  • Automatiseer het capital call en capital distributie-proces

Performance Management

  • Bereken accuraat opbrengsten voor investeerders en van investeringen
  • Vergelijk resultaten met benchmarks, zoals GIPs, NCREIF en IPD

Stroomlijn de rapportages naar investeerders

  • Maak professionele en zeer gedetailleerde beleggersoverzichten aan het einde van iedere periode, inclusief beleggingsresultaten in detail van vastgoedactiviteiten, allemaal opgeslagen in het volledige platform van Yardi

Yardi Investment Suite

The Yardi Investment Suite bestaat uit Yardi Investment Management voor fund- en investeringsaccounting, Yardi InvestorPlus for prestatiemanagement en Yardi Investor Portal voor rapportages naar investeerders .

Yardi Investment Management

Een volledig geautomatiseerde oplossing voor het beheer van investeringen, dat het managers mogelijk maakt de duur van processen te verkorten en hen de mogelijkheid biedt beslissingen beter geïnformeerd te nemen in het voordeel van hun klanten.

Yardi InvestorPlus

Bedien uw investeerders en hun consultants optimaal door CRM en business intelligence te bieden op hun mobiele toestellen en tablets, door gebruik te maken van de cloud .

Yardi Investor Portal

Yardi Investor Portal maakt belangrijke informatie over investeringen beschikbaar voor mobiele toestellen, inclusief mededelingen, beslastingdocumenten, en notities over capital call en distributie.

Software as a Service

Yardi SaaS beschikt over tien datacenters over de hele wereld om de uitrol van onze meest actuele platforms sneller en gebaseerd op best practices mogelijk te maken.