Limited Partners

Home » Markten » Fund Management » Stille vennoten

Investment Management voor Limited Partners

Yardi Investment Suite is wereldwijd het meest gekozen platform voor het hanteren van een grote verscheidenheid aan platforms die de strategie van de investeringen in vastgoed van een limited partnership kunnen verwerken, inclusief joint ventures, afspraken met derde partijen en directe investeringen. Ons aanbod bestaat uit Data Aggregation Services (DAS) van de belangrijkste vastgoedmetrieken, die de verzameling en goedkeuring van uw operationele en financiële vastgoed metriken van verschillende platforms uitbesteedt. Onze oplossing steunt op meer dan drie decennia ervaring die Yardi heeft bij het ontwikkelen van innovatieve front- en back office oplossingen voor property management.

Yardi Investment Management, dat het aggregeren van essentiële financiële en operationele datametrieken mogelijk maakt voor directe, indirecte en joint venture platforms, maakt deel uit van onze suite. Informatie wordt verzameld uit verschillende bronnen, opdat complexe eigendomsstructuren, partnerschappen en fund investeerders hun risico’s en allocaties kunnen beheren conform door hun directie goedgekeurde doelstellingen en drempelwaarden. U kunt eenvoudig en accuraat returns berekenen en verglijken met benchmarks.

Yardi InvestorPlus, een front office platform dat werken met mobiele toestellen mogelijk maakt, helpt u om toezicht te kunnen houden op risico’s en de gezondheid van uw portfolio met een complete ‘drill down’ tot op het niveau van assets. Het platform biedt u een holistisch overzicht van uw onderneming opdat u de risico’s van assets en cash flow goed kunt beheren en schuld- en marktwaarden kunt analyseren.

Yardi Investor Portal maakt belangrijke informatie over investeringen, inclusief mededelingen, belastingdocumenten en capital call en distribution notificaties beschikbaar via mobiele apparaten en verbetert uw relatie met investeerders.


Fund en Investment Management

  • Beheer complexe eigendomsstructuren
  • Bereken op een accurate manier returns en vergelijk die met benchmarks
  • Bereken accuraat opbrengsten voor investeerders en investeringen

Investor CRM en Business Intelligence

  • Houd toezicht op risico’s en de toestand van uw portfolio door in te zoomen tot op asset niveau
  • Beheer de risico’s voor assets en cash flow
  • Analiseer schuld en marktwaarde

Data Aggregation Services

  • Verzamel en beheer automatisch essentiële operationele en financiële metrieken voor vastgoed