Home » Markten » Woningen » Woningen

Versterk uw business door het gebruik van één enkel platform, benaderbaar vanaf desktops tot mobiele apparaten. Onze innovatieve oplossing komt tegemoet aan de wensen en eisen van de woningmarkt. De oplossing maakt deel uit van Yardi Voyager – het leidende Software as a Service (SaaS)property management en –accountingsysteemYardi Voyager Residential

Yardi Voyager voor de woningmarkt biedt geïntegeerde accounting- en real-time operationele analyses op een mobiel platform. SaaS-technologie biedt u de mogelijkheid uw IT-overhead te reduceren, en investeringen te verkleinen. U hoeft zich niet meer druk te maken over het management van de software, maar kunt zich concentreren op uw klanten. En het best van alles is, dat u Voyager kunt gebruiken op elke plek, met elk apparaat, zodat u efficiënter kunt werken dan ooit tevoren – met mobiele oplossingen om taken uit te voeren terwijl u onderweg bent.
 More details >>


Yardi Residential Suite

Realiseer één compleet platform van front- tot backoffice. Beheer inkomstenstromen op een praktische manier, dankzij mobiele betalingsmogelijkheden, papierloze facturatie, 360 graden business intelligence en slim documentbeheer, en dit alles ingebouwd in Voyager.

RentCafe

Ontdek uw marketing talent. Verleid potentïële huurders en bied uw bewoners meer service met RentCafe, een volledig marketing- en verhuurplatform dat u laat beschikken over dynamische property websites, intelligente multichannel marketingtools en innovatieve SEO en SEM mogelijkheden.


Yardi Orion Business Intelligence

Richt op een eenvoudige manier simpel te gebruiken dashboards in, om de operationele en financiële gezondheid van uw complete portfolio te analyseren.


Yardi Advanced Budgeting & Forecasting

Realiseer effectieve planningsprocessen door budgetprognoses af te geven die niet alleen accuraat zijn, maar ook gelegenheid geven snelle, precieze en flexibele prognoses op te leveren.


Yardi Procure to Pay

Introduceer ‘paperless offices’ met onze gecentraliseerde procure to pay-oplossing. Versterk het bestedingsmanagement met online catalogi, digitale goedkeuringsprocessen, digitale verwerking van facturen en betalingen, rapportages en analyses.


Yardi Advanced Maintenance

Plan, controleer en manage al het preventieve, routinematige en door incidenten veroorzaakt onderhoud via desktop of mobiel apparaat – en beschik over modules om inspecties te managen, of assets en inventaris te beheren zonder extra kosten.


Yardi Construction Management

De complete oplossing voor het beheren van alle voorkomende vormen van bouwprojecten, door gebruik te maken van een enkel platform dat alle data centraliseert en combineert met geautomatiseerde accounting en budgettering.


Yardi Document Management

Yardi Document Management verhoogt de productiviteit binnen uw organisatie door middle van dynamische property content management tools met mobiele toegang.