Studentenhuisvesting

Home » Markten » Woningen » Student Housing

Specifiek ontworpen voor studentenhuisvesting

  • Aan individuele wensen aan te passen huurperiodes voor units en kamers
  • Een voor geconfigureerd portal voor studenten en ouders
  • Rapportage-tools om de bezettingsgraad te beheren

Yardi Voyager Student Housing

Yardi Voyager Student Housing is een specifieke module, gericht op het beheren van studentenhuisvesting. Het biedt alle mogelijkheden en veelzijdigheid van Yardi Voyager en Yardi’s Residential Suite, zodat objecten voor studentenhuisvesting optimaal beheerd  en in de markt gezet kunnen worden. Yardi Student Housing biedt u uitgebreide social networking mogelijkheden, waardoor uw online aanwezigheid versterkt wordt en marketing kosten verlaagd kunnen worden . Learn more »


Oplossingen voor Studentenhuisvesting

RentCafe Student Housing

Bereik prospects in het segment van studenten, en houd uw huurders en hun ouders tevreden met RentCafe Student Housing. Dit is een all-in-one marketing en verhuur platform dat beschikt over dynamische sites voor vastgoed, intelligente multichannel marketingtools en innovatieve SEO en SEM mogelijkheden.Yardi Advanced Budgeting & Forecasting

Realiseer effectieve planningsprocessen door budgetprognoses af te geven die niet alleen accuraat zijn, maar ook gelegenheid geven snelle, precieze en flexibele prognoses op te leveren.


Yardi Procure to Pay

Introduceer ‘paperless offices’ met onze gecentraliseerde procure to pay-oplossing. Versterk het bestedingsmanagement met online catalogi, digitale goedkeuringsprocessen, digitale verwerking van facturen en betalingen, rapportages en analyses.


Yardi Advanced Maintenance

Plan, controleer en manage al het preventieve, routinematige en door incidenten veroorzaakt onderhoud via desktop of mobiel apparaat – en beschik over modules om inspecties te managen, of assets en inventaris te beheren zonder extra kosten .


Yardi Construction Management

Beheer financiën voor elk bouwproject van elke omvang met deze volledige oplossing. Beheer eenvoudig uw contracten, verplichtingen en cashflow en blijf op budget voor winstgevende resultaten.


Yardi Document Management

Yardi Document Management verbetert de productiviteit binnen uw gehele organisatie met dynamische middelen voor contentmanagement en mobiele toegang.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *