Yardi Voyager | Oplossingen voor commercieel vastgoed

Yardi biedt vooraanstaande oplossingen voor het beheer van vastgoed, op één platform, voor alle vastgoedmarkten, zodat u met ongeëvenaarde efficiëntie en gemak alle dimensies van uw bedrijf kunt beheren.

Kantoor en industrieel

Yardi Voyager® Commercial is een volledig geïntegreerde beheer- en boekhoudoplossing voor uw kantoren- en industriële portfolio. Van dealtracking tot verhuurbeheer tot het berekenen van terugvorderbare kosten: het systeem helpt u efficiënter te werken en een sterke concurrentiepositie in te nemen. Voeg voor aanvullende waarde en voordelen de Yardi Commercial Suite™ toe.

Retail

Yardi Voyager® Commercial is de toonaangevende oplossing op één systeem voor vastgoedmanagement van retailportfolio’s. Het geïntegreerde systeem automatiseert gecompliceerde transacties, verkoopcijfers, huurpercentages en overige complexe processen die nodig zijn om uw retailportfolio te beheren. Voeg voor aanvullende waarde en voordelen de Yardi Commercial Suite™ toe.


Fund Management

De Yardi Investment Suite™ vergroot de interne transparantie en biedt geïntegreerde oplossingen om kapitaal automatisch te volgen, cashflows en waarderingen vast te stellen en investeerders tijdig betrouwbare resultaten te leveren, waardoor het vertrouwen toeneemt.

Projectmanagement

Yardi Voyager® Construction Management biedt een compleet systeem voor project management dat is ontworpen om u te helpen op efficiënte wijze ontwikkelingen en renovaties te beheren tijdens alle fases van het proces.


Woningen

Yardi Voyager® Residential is een vastgoedmanagement- en boekhoudsysteem met één database voor uw hele woningportfolio.