Commercieel

Yardi biedt het meest uitgebreide scala complete softwareoplossingen voor de vastgoedmarkt op één platform.

Yardi biedt een vooraanstaande softwareoplossing voor het beheer van vastgoed, op één platform voor alle markten, zodat u alle disciplines van uw bedrijf kunt beheren met ongeëvenaarde efficiëntie en gemak.


Kantoor en industrieel

Yardi Voyager® Commercial Commercial is een volledig geïntegreerde beheer- en boekhoudoplossing voor uw kantoren- en industriële portfolio. Van het verhuurproces tot en met het berekenen van terugvorderbare kosten: het systeem helpt u efficiënter te werken en een sterke concurrentiepositie in te nemen. Voeg voor aanvullende waarde en voordelen de Yardi Commercial Suite™ toe.


Retail

Yardi Voyager® Commercial is de toonaangevende oplossing op één systeem voor vastgoedmanagement van retailportfolio’s. Het geïntegreerde systeem automatiseert gecompliceerde transacties, verkoopcijfers, huurpercentages en overige complexe processen die nodig zijn om uw retailportfolio te beheren. Voeg voor aanvullende waarde en voordelen de Yardi Commercial Suite™ toe.


Projectmanagement

Yardi Voyager® Construction Management biedt een compleet systeem voor project management, dat is ontworpen om u te helpen op efficiënte wijze vastgoedontwikkelingen en renovaties te beheren tijdens alle fases van het proces.