Kantoor/industrieel

YARDI Voyager voor de kantoor- en industriële markt

Yardi Voyager® is een volledig geïntegreerde bedrijfsbrede softwareoplossing voor kantoor- en industrieel vastgoedmanagement. Het is een systeem voor beheer van vastgoed en vastgoedadministraties op één platform, met toegang tot real time informatie met niveauweergave voor de hele portfolio. Speciaal ontwikkeld voor de kantoor- en industriële markt:

  • Commercieel dashboard met niveauweergave
  • Efficiënt huren factureren en innen
  • Volgen van belangrijke datums/meldingen
  • Correspondence Management
  • Analyserapportage financiën en commerciële verhuur


Bedrijfsbrede oplossing met uitgebreide business intelligence

U kunt Voyager Commercial eenvoudig uitbreiden met slimme toevoegingen uit de Yardi Commercial Suite en een uiteenlopende reeks hoogwaardige services. Hiermee biedt u de beste processen die de klantervaring verbeteren, groei stimuleren en opbrengsten bevorderen en dit alles met één bedrijfsbrede oplossing. Als u uw activiteiten op Voyager Commercial standaardiseert, kunt u volledige efficiëntie leveren en een volledig overzicht van uw bedrijf verkrijgen met een uitgebreide front- en backofficefunctionaliteit en ongekende business intelligence-mogelijkheden.


Advanced Budgeting & Forecasting

Kies voor zeer effectieve planningprocessen door nauwkeurige budgetten te leveren en de mogelijkheid om snelle, accurate en flexibele prognoses te maken.


Advanced Maintenance

Plan, volg en beheer al het preventieve, reguliere en noodonderhoud vanaf uw desktop of mobiele apparaat. Profiteer bovendien van de mogelijkheid voor het beheren van inspecties, vaste installaties en inventaris, zonder extra kosten.


COMMERCIALCafé

Een unieke combinatie van dynamische, gepersonaliseerde online propertymarketing en serviceportaal voor huurders, die uw marketing vergroot en ongeëvenaarde services voor klanten biedt.


Commercial LeasingPad

Verkort de cyclus van het verhuurproces en stimuleer efficiëntie met een volledig mobiele oplossing die contact- en prospectbeheer combineert met portfolio en business intelligence.


Orion Business Intelligence

Creëer eenvoudige en gebruiksvriendelijke dashboards om de operationele en financiële status van uw gehele portfolio te analyseren. 


Procure to Pay

Ga voor papierloos met onze gecentraliseerde Procure to Pay-oplossing. Beheer uitgaven met goedkeuringsworkflows, digitale verwerking en betaling van facturen, rapportages en analyses.

Yardi Procure to Pay™ stroomlijnt en automatiseert uw crediteurenproces, zodat u kosten kunt verlagen, efficiënter kunt werken en zich kunt concentreren op uw klanten. Deze papierloze oplossing omvat gecentraliseerde procurement, factuurverwerking en -betaling, en analytische rapportage. 


Software as a Service

Yardi SaaS maakt gebruik van meer dan 10 datacenters wereldwijd voor snellere implementatie van onze nieuwste platformen op basis van best practices.