Retail

Volledig geïntegreerd vastgoedmanagement voor retailportfolio’s

De toonaangevende, complete oplossing voor retailvastgoedmanagement die gegevens centraliseert en workflows automatiseert, helpt vastgoedmanagers efficiënter te werken, kosten te verlagen en succesvolle resultaten in retailcentra te vergroten.


Yardi Voyagervoor vastgoedmanagement van retailportfolio’s

Voor vastgoed- en assetmanagers in de retailsector met kleine portfolio’s tot en met grote internationale portefeuilles, Yardi Voyager® combineert vastgoedmanagement en -boekhouding met commercieel en technisch beheer, budgetten, prognoses en nog veel meer, voor een holistisch inzicht op al uw vastgoed. Voyager is een end-to-end platform voor commercieel vastgoed- en financieel beheer dat processen automatiseert met op functies gebaseerde dashboards, workflows, belangrijke datummeldingen en analyses. Voyager maakt snellere en efficiëntere uitvoering van operationele strategieën voor vastgoed mogelijk, en stimuleert betere analyse en besluitvorming. Bovendien levert Voyager maximale transparantie binnen uw bedrijf. Meer informatie >>


Yardi Commercial Suite

Breidt uw Voyager platform uit met de Yardi Commercial Suite™ om de capaciteit van uw front- en backoffice verder te ontwikkelen en voor een uitgebreider aanbod van services. Beheer business intelligence, contactgegevens en prospectinformatie, en nog veel meer met gebruik van iedere internetbrowser en ieder mobiel apparaat. Zorg dat werknemers efficiënter op afstand kunnen werken en lever concurrerende services terwijl u een volledig overzicht van uw activiteiten krijgt.

Advanced Budgeting & Forecasting

Kies voor zeer effectieve planningprocessen door nauwkeurige budgetten te leveren en de mogelijkheid om snelle, accurate en flexibele prognoses te maken.


Advanced Maintenance

Plan, volg en beheer al het preventieve, reguliere en noodonderhoud vanaf uw desktop of mobiele apparaat. Profiteer bovendien van de mogelijkheid voor het beheren van inspecties, vaste installaties en inventaris, zonder extra kosten.


COMMERCIALCafé

Een unieke combinatie van dynamische, gepersonaliseerde online propertymarketing en serviceportaal voor huurders, die uw marketing vergroot en ongeëvenaarde services voor klanten biedt.


Commercial LeasingPad

Verkort de cyclus van het verhuurproces en stimuleer efficiëntie met een volledig mobiele oplossing die contact- en prospectbeheer combineert met portfolio en business intelligence.


Orion Business Intelligence

Creëer eenvoudige en gebruiksvriendelijke dashboards om de operationele en financiële status van uw gehele portfolio te analyseren. 


Procure to Pay

Ga voor papierloos met onze gecentraliseerde Procure to Pay-oplossing. Beheer uitgaven met goedkeuringsworkflows, digitale verwerking en betaling van facturen, rapportages en analyses.

Yardi Procure to Pay™ stroomlijnt en automatiseert uw crediteurenproces, zodat u kosten kunt verlagen, efficiënter kunt werken en zich kunt concentreren op uw klanten. Deze papierloze oplossing omvat gecentraliseerde procurement, factuurverwerking en -betaling, en analytische rapportage. 


Software as a Service

Yardi SaaS maakt gebruik van meer dan 10 datacenters wereldwijd voor snellere implementatie van onze nieuwste platformen op basis van best practices.