Beherende vennoten

Investment Management voor beherende vennoten

Onze suite met innovatieve oplossingen biedt u de tools om geld in te zamelen, investeerders aan te trekken en te behouden, opvraag en distributie van kapitaal te automatiseren en uw investeerders gemoedsrust te bieden, zonder extra personeel. Beperk risico’s, voldoe aan wet- en regelgeving, breng verslag uit aan investeerders, bereken prestaties, houd administraties bij voor complexe hiërarchieën en eigendomsverhoudingen. Ontvang daarnaast tijdige en accurate investeringsanalyses met een systeem dat de complexe boekhoudtransacties die bij fund management komen kijken, automatiseert. Yardi is wereldwijd marktleider in het leveren van softwareoplossingen voor fund managers, waaronder de meest prominente private equity vastgoedbedrijven en NAREIM-leden.

Met Yardi Investment Management™ kunt u complexe eigendomsverhoudingen beheren, cijfers consolideren om periodes sneller af te sluiten en opvraag en distributie van kapitaal automatiseren. U kunt eenvoudig en nauwkeurig rendementen berekenen en vergelijken met benchmarks zoals algemene investeringsportfolio’s (GIPS’s), NCREIF en IPD.

Yardi InvestorPlus™ helpt u de status van uw portfolio en investeerders te visualiseren, risico’s te bewaken en in te zoomen op transactiedetails met behulp van een modern, mobiel platform voor business intelligence. Met gecentraliseerde, waardevolle klant- en contactgegevens kunt u eenvoudig de communicatie met investeerders en makelaars volgen en uw pijplijn voor fondsenwerving en implementatie van kapitaal beheren.

Yardi Investor Portal™ genereert belangrijke investeringsinformatie, waaronder bankafschriften, belastingdocumenten en notificaties van opvraag en distributie van kapitaal, die beschikbaar zijn op mobiele apparaten en versterkt uw relatie met investeerders.


Administratie van fondsen en investeringen

  • Beheer complexe eigendomsverhoudingen en consolideer cijfers om periodes sneller af te sluiten
  • Automatiseer de processen voor opvraag en distributie van kapitaal

Prestatiebeheer

  • Bereken nauwkeurig rendementen voor investeerders en investeringen
  • Vergelijk resultaten met benchmarks zoals algemene investeringsportfolio’s (GIPS’s), NCREIF en IPD

Gestroomlijnde rapportages aan investeerders

Maak aan het einde van een periode professionele overzichten voor investeerders, met daarin uitgebreide informatie over investeringsresultaten en details over vastgoedbedrijven. Dit alles wordt opgeslagen in de complete en geïntegreerde oplossing van Yardi.


Yardi Investment Suite

De Yardi Investment Suite bevat Yardi Investment Management voor de administratie van fondsen en investeringen, Yardi InvestorPlus voor prestatiebeheer en Yardi Investor Portal voor rapportage voor investeerders.

Yardi Investment Management

Een volledig geautomatiseerde oplossing voor investeringsbeheer waarmee beheerders de procescycli kunnen verkorten en betere, meer geïnformeerde beslissingen kunnen maken waarvan hun klanten profiteren.

Yardi InvestorPlus

Bedien uw investeerders en hun consultants met CRM- en business intelligence-toepassingen rechtstreeks op hun mobiele apparaten en tablets.

Yardi Investor Portal

Yardi Investor Portal genereert belangrijke investeringsinformatie, waaronder bankafschriften, belastingdocumenten, en notificaties van opvraag van kapitaal en distributie, en beschikbaar op mobiele apparaten.

Software as a Service

Yardi SaaS maakt gebruik van meer dan 10 datacenters wereldwijd voor snellere implementatie van onze nieuwste platformen op basis van best practices.