Investment Management voor REIT’s

Yardi Investment Management™ biedt de basis voor financiële diensten en boekhouding, passend bij het vastgoed en het niveau van de onderneming. Als standalone-oplossing of als onderdeel van de geïntegreerde Yardi Voyager®-productsuite, verzorgt Yardi Investment Management de boekhouding voor belaste REIT dochterondernemingen en vergoedingenbeheer, leningen, consolidaties, en kwartaalafsluitingen en rapportages. Sluit u aan bij het grote klantenbestand van REIT’s van Yardi om te profiteren van Yardi Voyager voor een holistisch vastgoedplatform dat een heel portfolio kan beheren.

Met behulp van oplossingen uit de Yardi Suites™ die verhuuradministratie, gebouwbeheer, portals voor online betalen, business intelligence en andere activiteiten ondersteunen kunnen REIT’s nog efficiënter werken. Voeg bijvoorbeeld Yardi Orion™ Business Intelligence toe, een aanpasbaar platform dat geschikt is voor mobiele toepassingen, en profiteer van uitgebreide operationele en financiële rapportages, prestatievergelijking van overeenkomstige winkels , en dashboards waarmee u risico’s en prestaties kunt analyseren.


Boekhouding van investeringen

 • Financiële administratie voor vastgoed en ondernemingen
 • Boekhouding voor belaste REIT dochterondernemingen
 • Boekhouding van gehele bedrijf
 • Complexe consolidaties en kwartaalrapportage

Vastgoedactiviteiten

 • Vastgoedactiviteiten in verschillende typen vastgoed
 • Huuradministratie
 • Gebouwbeheer
 • Portals en online betalingen

Business Intelligence

 • Uitgebreide operationele en financiële rapportage
 • Prestatievergelijking van overeenkomstige winkels
 • Dashboards voor het analyseren van risico’s en prestaties

Yardi Investment Suite

De Yardi Investment Suite bevat Yardi Investment Management voor de administratie van fondsen en investeringen, Yardi InvestorPlus voor prestatiebeheer en Yardi Investor Portal voor rapportage voor investeerders.

Yardi Investment Management

Een volledig geautomatiseerde oplossing voor investeringsbeheer waarmee beheerders de procescycli kunnen verkorten en betere, meer geïnformeerde beslissingen kunnen maken waarvan hun klanten profiteren.

Yardi InvestorPlus

Bedien uw investeerders en hun consultants met CRM- en business intelligence-toepassingen rechtstreeks op hun mobiele apparaten en tablets.

Yardi Investor Portal

Yardi Investor Portal genereert belangrijke investeringsinformatie, waaronder bankafschriften, belastingdocumenten, en notificaties van opvraag van kapitaal en distributie, en beschikbaar op mobiele apparaten.

Software as a Service

Yardi SaaS maakt gebruik van meer dan 10 datacenters wereldwijd voor snellere implementatie van onze nieuwste platformen op basis van best practices.