Investment Management voor REITs

Yardi Investment Suite is wereldwijd het meest gekozen platform voor het hanteren van een grote varieteit aan oplossingen die de vastgoed investment strategie van een limited partnership kunnen verwerken, inclusief joint ventures, afspraken met derde partijen en directe investeringen. Ons aanbod bestaat uit Data Aggregation Services (DAS) van de belangrijkste vastgoedmetrieken, die de verzameling en goedkeuring van uw operationele en financiële vastgoed metrieken van verschillende platforms uitbesteedt. Onze oplossing steunt op meer dan drie decennia ervaring die Yardi heeft bij het ontwikkelen van innovatieve front- en back office oplossingen voor vastgoed management.

REITs kunnen nog efficiënter opereren met oplossingen van Yardi Suites die hun huuradminisratie, facilitair management, portals voor onlinebetalingen, business intelligence en andere activiteiten ondersteunen. Het is mogelijk om bijvoorbeeld Yardi Orion toe te voegen, een mobiel, aanpasbaar platform en verkrijg uitgebreide operationele en financiële rapportages, prestatievergelijkingen van assets en dashboards die u helpen bij het analyseren van risico’s en prestaties.


Investment Accounting

  • Financiële accounting voor eigendommen en corporate entiteiten.
  • TRS (Taxable REIT Subsidiary) accounting Intercompany accounting
  • Complexe consolidaties en einde-kwartaal rapportages

Property Operations

  • Vastgoedoperaties tussen verschillende vastgoed asset classes
  • Huuradministratie
  • Facilitair management
  • Portals en online betalingen

Business Intelligence

  • Uitgebreide operationele en financiële rapportage
  • Same-store prestatievergelijkingen
  • Dashboards om risico en prestaties te analyseren

Yardi Investment Suite

The Yardi Investment Suite bestaat uit Yardi Investment Management voor fund- en investeringsaccounting, Yardi InvestorPlus voor prestatiemanagement en Yardi Investor Portal voor rapportages naar investeerders.

Yardi Investment Management

Een volledig geautomatiseerde investment management oplossing, die het managers mogelijk maakt de doorlooptijden van verschillende processen niet alleen te verkorten, maar ook te verbeteren, zodat ze beter geïnformeerd kunnen beslissen. Dit is in het voordeel van hun klanten .

Yardi InvestorPlus

Bedien uw investeerders en hun consultants optimaal door CRM en business intelligence direct naar hun mobiele toestellen te sturen via de cloud.

Yardi Investor Portal

Yardi Investor Portal maakt belangrijke informatie over investeringen beschikbaar voor mobiele toestellen, inclusief mededelingen, beslastingdocumenten, en notities over capital call en distributie.

Software as a Service

Yardi SaaS beschikt over tien datacenters over de hele wereld om de uitrol van onze meest actuele platforms sneller en gebaseerd op best practices mogelijk te maken.