Met elkaar kunnen communiceren door Yardi

Home » Member Services

Member Services

Verbeter de ervaring van uw leden met robuuste functies om te communiceren en samen te werken.

Vergemakkelijk interactie door leden de mogelijkheid te geven hun profiel te beheren, contact te maken met andere leden, rekeningen te betalen, diensten te kopen en vergaderruimte te boeken met één klik. Verhoog retentie en omzet met een veelzijdige online marktplaats en ledenportaal.

The Benefits of a Branded Resident App

White Label Portal

Uw portaal kan worden afgestemd op de identiteit van uw bedrijf met onze white label-oplossingen. Pas de look en feel van elk bericht aan naar uw eigen voorkeur. Ontworpen en geoptimaliseerd voor mobielvriendelijk gebruik, zodat uw leden onderweg niets missen.

Naadloze Self-Service Ervaring

Faciliteer selfservice voor uw leden, met reserveren en boeken van vergaderruimten en een online marktplaats allemaal binnen handbereik. Leden kunnen eenvoudig betaaloverzichten en facturen bekijken en openstaande bedragen snel en effectief afrekenen.

Yardi becomes a Leading Sponsor and Board Member of the UKAA

Leden contactlijst


Geef uw leden toegang tot een gedetailleerde contactlijst die gemakkelijke interactie met u en andere leden mogelijk maakt. Help duurzame relaties tussen leden tot stand te brengen, omdat ze hun bedrijf en diensten in hun openbare profiel kunnen opnemen. Zoek en filter om gemakkelijk precies te vinden wie en wat u zoekt.

.

Online prikbord

Maak het uw leden mogelijk om discussieonderwerpen aan te dragen, uitnodigingen voor evenementen te plaatsen en met anderen over iets te praten! Leden kunnen individuele onderwerpen of discussies naar keuze volgen. Plaats privéchats voor personeel of geselecteerde personen voor de meer vertrouwelijke zaken.

Helpdesk

Meld en los problemen snel en efficiënt op. Breng leden op de hoogte van aanstaande wijzigingen of oplossing van eventuele problemen. Wijs primaire rollen toe op lidniveau of om te beperken wat andere leden kunnen zien. Wijs taken toe aan de juiste medewerker.

Gerelateerde producten