Huurcontracten worden afgesloten met Yardi

Home » RentCafe CRM Student Housing

RentCafe CRM Flex

Vereenvoudig marketing, verhuur, betrekken en verlaten met een mobiele CRM-oplossing

Haal alles uit uw marketinginvestering. Haal elke potentiële huurder naar uw website en creëer tevredenheid onder uw bewoners met een volledige CRM-oplossing speciaal voor studentenhuisvesting.

Sign-more-leases_CRM-Student-Housing

Onderteken meer verhuurcontracten

Profiteer van een efficiënte workflow en concurrentievoordeel met deze end-to-end mobiele verhuurtool. Rond taken rond de verhuur af vanaf iedere locatie, ontvang leadnotificaties in real time en volg alle ontwikkelingen op de voet. Reageer direct op potentiële huurders en pas het ongelimiteerde aantal follow-ups aan naar uw wensen voor een nog grotere leadconversie.

Keep-Students-Happy_585x390

Creëer tevreden studenten

Vergroot de tevredenheid bij bewoners en realiseer meer huurcontractverlengingen dankzij betere communicatie en snellere service. U heeft altijd toegang tot data over bewoners, panden en verhuur tot op unit- en bedniveau, zodat u altijd direct voor uw bewoners klaar staat.

leer meer +
Improve-Workflows_CRM-Student-Housing

Verbeter uw workflows

Geef uw verhuurmakelaars toegang tot een eenvoudig dashboard voor het raadplegen van geplande dagelijkse activiteiten en notificaties, waaronder opvolging van klanten, onderhoudsverzoeken van bewoners en betrekkende en vertrekkende huurders.

leer meer +

Flexibele verhuur

Beheer meerdere lease-workflows met RentCafe CRM Flex. Breng de traditionele verhuur, studentenhuisvesting, zakelijke verhuur, korte termijn verhuur en co-living ruimtes onder in één systeem.

Verkrijg meer details

Students-585×390

Kies voor een slimmere marketing

Ontvang nauwkeurige rapportages rond de performance van advertentie- en marketingcampagnes en verhoog het rendement op uw marketinginvestering. Dankzij krachtige analysemogelijkheden heeft u helder inzicht in uw marketinguitgaven, uw leadconversie, de prestaties van uw medewerkers, patronen in het onlineverkeer en meer.

leer meer +
EnhanceWorkflowEfficiencies_585x390

Profiteer van verbondenheid

Als u RentCafe CRM Student Housing combineert met: Yardi Voyager Student Housing and RentCafe Student Housing

haalt u alles uit uw verhuur met producten die specifiek zijn ontworpen voor end-to-end vastgoedmarketing, vastgoedbeheer en online bewonersservice .