STROOMLIJN DE VERHUUR VAN RETAIL MET YARDI

Home » Retail Manager

RETAIL MANAGER

Haal meer uit winkelverhuur

Optimaliseer uw opbrengsten uit winkelcentra door automatisering van de belangrijkste winkelstatistieken en verhuuractiviteiten. Verbeter de klantervaring en verleid potentiële huurders met een oplossing die specifiek is ontworpen voor verhuurders van winkelcentra. Uw verhuurmakelaars analyseren eenvoudig de huidige en toekomstige bezettingsgraad aan de hand van een nieuwe visuele dimensie: een grafische weergave van de plattegrond.

AdobeStock_3111464_retouch_600x400-scaled

GA VOOR TEVREDEN KLANTEN

Verbeter klantretentie en klanttevredenheid door hoofdhuurcontracten te beheren en eigenaarschap van relaties toe te wijzen. Dankzij het hiërarchische overzicht van uw klanten heeft u volledig inzicht in de relaties met uw huurders.

006_MacbookAir_RetailManager_600x400-1

VERGROOT UW ZICHTBAARHEID

Neem goedgeïnformeerde verhuurbeslissingen op basis van beschikbare ruimte, beperkende huurcontractclausules, stacking plans en plattegronden. U visualiseert eenvoudig uw retailspecifieke KPI’s voor leegstand en bezettingsgraad.

AdobeStock_284049010_retouch_600x400

BREID UW VERHUUR UIT

Beheer eenvoudig kortlopende licentieovereenkomsten voor de gespecialiseerde verhuur van bijvoorbeeld geldautomaten en kiosken. Visualiseer voor verhuur gereserveerde ruimte in diagrammen en selecteer op pand, kortlopende licentieovereenkomsten en contracttype .

001_iPhoneX_Elevate_Crop_600x400-2

VERBIND

Profiteer van één geïntegreerde oplossing voor commercieel assetmanagement. Yardi Retail Manager integreert volledig met Yardi Voyager, Yardi Construction Manager, Yardi Forecast Manager en meer acttyp

Gerelateerde producten