Luchthavens draaien op Yardi

Home » Voyager Airports

Voyager Airports

Maximaliseer uw opbrengst uit verhuur en concessies met krachtige software voor luchthavenbeheer.

Beheer uw objecten, percelen, leases, concessies, onderhoud en facturering allemaal in één enkele oplossing. Breid uw Yardi Voyager property management en accounting uit met geïntegreerde producten die toegevoegde waarde leveren voor een volledige bedrijfsoplossing op één naadloos platform.


Automatiseer uw bedrijf

Profiteer van de kracht van het meest geavanceerde softwareplatform voor luchthavenbeheer voor elke luchthaven met ingebouwd vastgoed- en concessiebeheer, accounting en realtime analyses – allemaal in één enkele database.

leer meer +


Krijg controle

Volg huurcontracten en verwerk inkomsten met dezelfde automatisering en database-integratie, gebruikt door duizenden openbare, particuliere en non-profitorganisaties over de hele wereld – tegen een betaalbare prijs.

leer meer +

Wees op de hoogte van uw cijfers

Verbeter het financieel beheer met een volledig systeem dat voldoet aan alle toepasbare normen van accounting.

leer meer +


Ken uw assets

Verbeter asset management met een volledig uitgerust systeem voor langetermijnbeheer, tracking- en rapportagemogelijkheden voor onderhoud en verhuurd vastgoed.

.

leer meer +


Mobiele toegang

Werk vanaf iedere locatie met elk mobiel apparaat met volledige toegang tot uw gegevens, realtime analyses en mobiele apps.

.

leer meer +


Navigeer sneller

Voer taken sneller uit met gebruiksvriendelijke zoekfuncties in Google-stijl, samen met favorieten en sneltoetsen.

leer meer +

Gerelateerde producten