Coworking draait op Yardi Kube

Home » Voyager Coworking

Voyager Coworking

Zet uw coworking- of gedeelde ruimten stevig in de markt met het meest complete platform dat er.

Ga efficient te werk door een webgebaseerde accounting module te integreren met uw shared space platform. Elimineer de behoefte aan een API, handmatige processen en overtollige mankracht door gebruik te maken van een volledig accounting systeem dat voldoet aan alle toepasselijke GAAP- en IFRS-vereisten, maar toch kan worden geconfigureerd naar de unieke eisen van uw werkruimte.

Voyager Commercial Brochure

Versterk Accounting

Eén oplossing die aan al uw accounting behoeften voldoet met realtime prestatieanalyses en volledige mobiliteit. Combineer Accounts Payable, GL, merchant services en reconciliation in één allesomvattende suite. Elimineer de noodzaak van boekhoudprogramma’s en applicaties van derden.

Krachtige financiële rapportages

We maken het gemakkelijk om de rapporten uit te draaien die u nodig heeft om belangrijke beslissingen te nemen om uw bedrijf te laten groeien. Omdat Voyager naadloos integreert met de Shared Space-module, kunt u waardevolle gegevens verzamelen en verschillende rapporten uitvoeren die u inzicht geven in uw hele bedrijf, zoals resultatenrekeningen, balansen, cash flow overzichten en meer.

.

Voyager Residential Brochure

Payables and Procurement

Vereenvoudig het leveranciersbeheer en stroomlijn crediteuren. Beheer facturen op een gecentraliseerd platform dat de kosten verlaagt en de efficiëntie verhoogt.

.


Leer meer over Yardi Procure to Pay

Gerelateerde producten