Succesvol project management

Home » Voyager for Construction

Yardi Job Cost

Beheer kosten, controleer budgetten en verbeter prognoses zodat uw winst groeit.

Beheer de financiën voor bouwprojecten van elke omvang, met deze full-service oplossing voor bouwopdrachten. Beheer contracten, verplichtingen en cashflow en behoud continu het complete overzicht om de beste financiële resultaten te bereiken.

2748c6d885a8bb69d198255c9a28ef5d

Beheer projecten met gemak

Yardi Job Cost ondersteunt bouwprojecten in elke fase van initiële ontwikkeling tot de oplevering, ongeacht de duur van het project. U krijgt een compleet financieel overzicht door real-time de kosten bij te houden en opdracht- en budgetvergelijkingen te maken door uw hele portfolio.

leer meer +
Procure to Pay Brochure

Kostenbeheer

Optimaliseer uw kostenbeheer door budgetoverschrijdingen automatisch te monitoren. Met een door de gebruiker zelf te definiëren structuur aan kostenplaatsen en –codes, houdt het systeem de actuele kosten in de gaten en vergelijkt die met het gestelde budget. Alle kosten waaraan uw organisatie zich heeft gecommitteerd worden zichtbaar – dit geldt ook voor alle wijzigingen. De kosten van de uitvoering, alsmede het grootboek, worden real-time aangepast, zodra transacties in het systeem zijn ingevoerd.

leer meer +
b564f2d6220daaa553207ef754846236

Stel uitgebreide rapportages samen

Verbeter uw rapportages met opties voor het ontvangen van de informatie die u nodig hebt. Rapporten leveren informatie gerelateerd aan budgetten, correcties, commentaren, wijzigingsverzoeken en gefactureerde bedragen op datum per categorie. U kunt ook naar eigen wens taakanalyses laten draaien, en zo uw eigen rapportages samenstellen.

leer meer +
740536572_960x540

Verbeter de flexibiliteit in uw workflow

Stel zelf naar wens goedkeuringscycli vast voor taken, budgetten, correcties, wijzigingsopdrachten, contracten en transacties. U kunt tevens uw eigen databasevelden maken om data vast te zetten, voor rapportages of historische overzichten. Ook is het mogelijk data van en naar Excel te importeren of exporteren op meerdere pagina’s voor additionele analyses.

leer meer +
RentCafe Brochure

Integreer naadloos met Voyager

Maak uw processen controleerbaar met vooraf gedefinieerde processen en regels die consistent zijn met het Yardi property management en accounting platform, dat speciaal voor de vastgoedsector is ontworpen.