Havens draaien op Yardi

Home » Voyager Ports

Voyager Ports

Profiteer van de voordelen van een volledige oplossing voor het beheer van al uw havenactiviteiten

Beheer uw parcelen en gebouwen efficiënt en bied uitstekende service aan huurders. Automatiseer processen voor het beheer van huurcontracten, parcelen, faciliteiten, drayage, vorderingen en meer. Maximaliseer inkomsten en sociale voordelen voor de gemeenschappen die door uw haven worden bediend.

Maximaliseer de efficiëntie van het vehuurproces

Volg huurcontracten en verwerk vorderingen met dezelfde automatisering en database-integratie, die gebruikt wordt door duizenden organisaties over de hele wereld.

leer meer +

Verkrijg een volledig inzicht door eenmaal te klikken

Krijg onmiddellijk toegang tot bruikbare informatie over uw percelen en faciliteiten. Met de analyse- en attributen functionaliteit van het systeem kunt u elke accommodatie personaliseren met unieke gegevens en on-the-fly rapportages p,this._

leer meer +

Behaal iedere deadline

Definieer deadlines, taken en meldingen voor weergave op uw dashboard. De geautomatiseerde rolgebaseerde dashboards, workflows, belangrijke meldingen en analyses van Yardi Voyager Ports verbeteren de efficiëntie en besluitvorming, zodat u nooit een belangrijke deadline mist.

Herdefiniëer het documentenbeheer

Bespaar tijd en ruimte met een veilige, handige digitale administratie, opslag en het opvragen van documenten. Gemakkelijk inzoomen op huurovereenkomsten vanaf het scherm van de huurder. Bekijk de kopieën van huurbetalingen en facturen via het debiteurenscherm.

Breid uw bereik uit

Werk nog efficiënter door modules uit de Yardi Ports Suite toe te voegen voor online listings van panden, online huurdersbetalingen, tracking van assets, budgettering, prognoses, onderhoud en meer.

Gerelateerde producten