Uitgebreide oplossing

Beheer uw geplande en ad hoc onderhoudstaken vanaf uw desktop of mobiele apparaat. Wanneer u een licentie aanschaft voor Yardi Advanced Maintenance, ontvangt u een aantal aanvullende producten om uw assets te beheren, waaronder Yardi Maintenance™, Yardi Inspection™ en Yardi Fixed Assets™ zonder extra kosten.

Yardi Advanced Maintenance is de oplossing voor commercieel vastgoed en residentieel vastgoed. Dit omvat, maar is niet beperkt tot, vastgoed in de woonsector, retail, kantoren en industrie.


Uitgebreid beheer van onderhoud

Yardi Advanced Maintenance is uw oplossing voor complete planning en het bijhouden en beheren van onderhoud aan assets. U kunt een planning opstellen voor preventief, regulier en noodonderhoud. Inventarisverbruik in het onderhoudsproces wordt automatisch bijgehouden en vastgelegd in Yardi Voyager®. Dankzij de functie voor het volgen van locaties kunt u technici koppelen aan taken, wat zorgt voor een snelle respons bij noodreparatieverzoeken.

Maintenance Management Mobile

Yardi Advanced Maintenance omvat de Yardi Maintenance Manager Mobile™-app waarmee u tijd bespaart, efficiëntie stimuleert en tevredenheid onder huurders en bewoners verhoogt door uw workflow voor onderhoud mobiel te maken. Onderhoudbeheerders kunnen technici eenvoudig volgen, werkorders toewijzen en hun onderhoudstaken beheren vanaf een Android™-tablet of iPad®.


Fixed Assets

Registreer en bewaak vaste installaties van inkooporder naar aankoop, gebruik en uiteindelijke beschikking.


Inspection

Plan, beheer en voer alle voorkomende inspecties uit, inclusief jaarlijkse, geregelementeerde en due diligence-inspecties.


Maintenance

Volg en voer dagelijks onderhoud uit voor uw vastgoed met ongeëvenaard gemak en efficiëntie.


Belangrijkste Kenmerken

  • Volledige planning en dienstregeling voor onderhoudstaken
  • Complete geschiedenis van werkorders
  • Automatisch bijhouden van inventarisverbruik
  • Complete geschiedenis van alle vaste installaties

Belangrijkste Voordelen

  • Minder defecte installaties met preventieve onderhoudsschema’s
  • Snelle respons op onderhoudsverzoeken met mobiele toegang
  • Overzicht van onderhoudspersoneel met locatietracker