Yardi Airports SuiteMaximaliseer de verhuur van vliegvelden met behulp van een krachtige en geautomatiseerde property en concessie management oplossing. Door verder te klikken kunt u meer leren over onze producten die het beheren van vliegvelden verbeteren.

Property Management & Accounting

Maximaliseer huur- en concessie-inkomsten met Voyager Airports, krachtige software voor luchthavenbeheer.

Tenant Services

COMMERCIALCafé maakt communicatie eenvoudiger voor zowel uw huurders als uw medewerkers met een self-service portal en een app voor huurders. Hiermee kunnen betalingen gedaan worden en onderhoudsverzoeken worden gemeld. Ook retail sales data kunnen online worden ingegeven.

Cost Control

Controleer kosten, monitor budgetten en verbeter financiële prognoses om uw winstgevendheid te vergroten.

Vendor Management

VENDORCafé zorgt voor een wezenlijke reductie van het aantal uitgaande facturen via e-mail of op papier. Dit, door leveranciersmanagement dat volledig afgehandeld kan worden via mobiele toestellen. U kunt de informatie over leveranciers van diensten en producten centraal beheren in een enkelvoudig systeem, dat u bovendien een compleet overzicht geeft van al uw leveranciers en vastgoedbedrijven.

Procurement

Yardi Procure to Pay is ons gecentraliseerde ‘procure to pay’-platform dat beschikt over uitgebreid leveranciersmanagement en compliancy, geautomatiseerde inkoop, het elektronisch verwerken van facturen en betalingen aan leveranciers die zijn uitbesteed.

Facilities Management

Plan, monitor en manage alle preventieve, routinematige en onverwachte activiteiten op uw desktop of via uw mobiele toestel.

Portfolio Planning,vastgoedmanagement,retail

Yardi Advanced Budgeting & Forecasting stelt u in staat accuratere budgetprojecties te leveren en snel, nauwkeurig en flexibel prognoses op te stellen.

Document Management

Yardi Document Management biedt u een uitgebreide set tools om belangrijke documenten te managen. De oplossing biedt u functies om de productiviteit te verhogen en om het delen van informatie naar uw complete organisatie te verbeteren.

Online Learning

Yardi eLearning is een on-demand trainingomgeving die beschikt over communicatie tools, mogelijkheden tot samenwerken en mogelijkheden om evenementen te organiseren voor training.