Organisaties groeien met Yardi

Home » Yardi Cloud Services

Yardi Cloud Services

Geef uw organisatie energie met de meest betrouwbare cloud provider uit de sector

Blijf up-to-date met de nieuwste technologie, zonder zorgen over systeembeheer en kosten voor onderhoud. Standardiseer uw operaties op een flexibel cloud platform dat klaar is om niet alleen in uw huidige behoeften te voorzien maar ook om toekomstige groei te ondersteunen.

Property Management Software for Europe

Groei door overhead te reduceren

Vertrouw op de ervaring van een van de snelst groeiende cloud solution providers en neem de noodzaak weg de infrastructuur van een eigen server te managen, dit alles terwijl de verwerkingscapaciteit groeit indien uw organisatie groeit.

leer meer +

Ervaar uitstekende data security

Doe u voordeel met de beste veiligheidsmaatregelen die beschikbaar zijn in de markt, inclusief datarecovery, encryptie en 24/7 bewaking van de servers.

leer meer +
Property Management Software for Europe

Verbeter Software Uptime

Bescherm uw business tegen het verlies van data als gevolg van hardware-storingen of stroomonderbrekingen met een database opslagstrategie die 99,9% applicatiebeschikbaarheid garandeert en bovendien over ingebouwde bescherming tegen uitval beschikt. .

leer meer +

Breng medewerkers tot elkaar

Verhoog de efficiëntie van uw organisatie met een gecentraliseerde database, toegerust om gebruikers remote en in real-time toegang te geven via het web

leer meer +

Stem af op uw behoefte

Kies de Yardi Cloud-oplossing die het best aansluit op de omvang van uw organisatie en uw operationele wensen. We bieden u twee opties: Yardi SaaS Select en Yardi Private Cloud.

leer meer +