Yardi Commercial SuiteVerkort de verhuurcyclus, maximaliseer de opbrengsten, verkrijg een beter inzicht en verbeter de dienstverlening naar uw klanten toe door uw gehele onderneming te beheren vanaf één volledig geïntegreerd platform. Klik voor meer informatie over onze producten voor kantoor-, commercieel- en retail vastgoed.

Property Management & Accounting

Yardi Voyager combineert vastgoedmanagement en -accounting met ownership, financials, budgetten, forecasts, construction en onderhoud voor een volledig overzicht van uw portfolio.

Asset Management

Yardi Elevates biedt u een gedetailleerd overzicht in operationele data en voorspellend inzicht gecombineerd met aanbevolen acties om de prestaties van de assets te verbeteren en kosten en risico’s te reduceren en omzet te verhogen.

Deal Management

Verkrijg de beschikking over krachtige deal management mogelijkheden in een eenvoudig te gebruiken oplossing voor asset managers en hun interne en externe brokers. De oplossing is geschikt voor mobiele toestellen. Optimaliseer uw inzicht in de sales-pijplijn en krijg zo een overzicht van de gezondheid van uw portfolio.

Tenant Management

Visualiseer de gezondheid van uw portfolio, analyseer het huurderrisico en beheer collecties. Met uitgebreide gegevens en overzicht biedt Lease Manager u de tools om de prestaties van activa nauwkeurig te meten.

Budgeting & Forecasting

Verbind uw teams op het gebied van leasing, asset management en financiën tijdens het budgetproces.

Facilities Management

Stroomlijn het organiseren van onderhoud aan installaties, het plannen van inspecties en het verwerken van serviceverzoeken.

Construction Management

Verbeter de controle op kosten, uw budgetoverzicht en winstgevendheid met een portfoliobreed overzicht van projecten voor kapitaalverbetering en een betere huurderservaring.

Tenant Services

COMMERCIALCafé maakt communicatie eenvoudiger voor zowel uw huurders als uw medewerkers met een self-service portal en een app voor huurders. Hiermee kunnen betalingen gedaan worden en onderhoudsverzoeken worden gemeld. Ook retail sales data kunnen online worden ingegeven.

Procurement

Yardi Procure to Pay is ons gecentraliseerde ‘procure to pay’-platform dat beschikt over uitgebreid leveranciersmanagement en compliancy, geautomatiseerde inkoop, het elektronisch verwerken van facturen en betalingen aan leveranciers die zijn uitbesteed.

Vendor Management

VENDORCafé zorgt voor een wezenlijke reductie van het aantal uitgaande facturen via e-mail of op papier. Dit, door leveranciersmanagement dat volledig afgehandeld kan worden via mobiele toestellen. U kunt de informatie over leveranciers van diensten en producten centraal beheren in een enkelvoudig systeem, dat u bovendien een compleet overzicht geeft van al uw leveranciers en vastgoedbedrijven.

Document Management

Yardi Document Management biedt u een uitgebreide set tools om belangrijke documenten te managen. De oplossing biedt u functies om de productiviteit te verhogen en om het delen van informatie naar uw complete organisatie te verbeteren.

Learning Management

Yardi Aspire is een on-demand trainingsomgeving met communicatiemiddelen, samenwerkingsmogelijkheden en training event management.