Yardi Ports SuiteBeheer uw percelen en gebouwen en bied uw huurders de allerbeste service. Met onze betaalbare softwareoplossing kunt u zich volledig richten op het maximaliseren van de economische en maatschappelijke voordelen voor de gemeenschappen die uw haven bedient. Klik voor meer informatie over onze producten voor havenbeheer.

Property Management & Accounting

Profiteer van de voordelen van een complete oplossing voor het beheer van al uw havenactiviteiten.

Tenant Services

COMMERCIALCafé maakt communicatie eenvoudiger voor zowel uw huurders als uw medewerkers met een self-service portal en een app voor huurders. Hiermee kunnen betalingen gedaan worden en onderhoudsverzoeken worden gemeld. Ook retail sales data kunnen online worden ingegeven.

Cost Control

Controleer kosten, monitor budgetten en verbeter financiële prognoses om uw winstgevendheid te vergroten.

Procurement

Yardi Procure to Pay is ons gecentraliseerde ‘procure to pay’-platform dat beschikt over uitgebreid leveranciersmanagement en compliancy, geautomatiseerde inkoop, het elektronisch verwerken van facturen en betalingen aan leveranciers die zijn uitbesteed.

Vendor Management

VENDORCafé zorgt voor een wezenlijke reductie van het aantal uitgaande facturen via e-mail of op papier. Dit, door leveranciersmanagement dat volledig afgehandeld kan worden via mobiele toestellen. U kunt de informatie over leveranciers van diensten en producten centraal beheren in een enkelvoudig systeem, dat u bovendien een compleet overzicht geeft van al uw leveranciers en vastgoedbedrijven.

Facilities Management

Plan, monitor en manage alle preventieve, routinematige en onverwachte activiteiten op uw desktop of via uw mobiele toestel.

Portfolio Planning,vastgoedmanagement,retail

Yardi Advanced Budgeting & Forecasting stelt u in staat accuratere budgetprojecties te leveren en snel, nauwkeurig en flexibel prognoses op te stellen.

Document Management

Yardi Document Management biedt u een uitgebreide set tools om belangrijke documenten te managen. De oplossing biedt u functies om de productiviteit te verhogen en om het delen van informatie naar uw complete organisatie te verbeteren.

Learning Management

Yardi Aspire is een on-demand trainingsomgeving met communicatiemiddelen, samenwerkingsmogelijkheden en training event management.