Yardi Residential SuiteVersterk uw positie in de woningmarkt met één geïntegreerd bedrijfsplatform dat voldoet aan alle behoeften van uw bedrijf. Verlaag uw totale kosten en vergroot de efficiëntie en veiligheid. Klik voor meer informatie over onze woningproducten.

Property Management & Accounting

Yardi Voyager is een end-to-end platform dat informatie op het gebied van financieel- en vastgoedmanagement combineert in een enkele, centrale database – met mobiele toegang om taken op het gebied van verhuur, het leveren van diensten aan bewoners, het bekijken van dashboards en het voltooien van taken uit te voeren met smartphones en tablets.

Marketing & Leasing

RENTCafé is een krachtig marketing- en verhuurplatform, dat dynamische websites mogelijk maakt en een multichannel marketing management systeem met social media en standaard tools om te posten op social media. Daarnaast maakt het online leasing, het online betalen van facturen en het indienen van onderhoudsverzoeken mogelijk.

Facilities Management

Plan, monitor en manage alle preventieve, routinematige en onverwachte activiteiten op uw desktop of via uw mobiele toestel.

CRM

Zet leads om in huurcontracten, vergroot de retentie van huurders en maximaliseer de ROI van uw marketinguitgaven met RENTcafé CRM, onze end-to-end verhuur en CRM-oplossing.

Search Engine Marketing

Krijg meer bezoekers online, leads en verhuurcontracten met geavanceerde online marketing diensten die ontworpen zijn om huurders naar uw vastgoed objecten te leiden.

Cost Control

Controleer kosten, monitor budgetten en verbeter financiële prognoses om uw winstgevendheid te vergroten.

Procurement

Yardi Procure to Pay is ons gecentraliseerde ‘procure to pay’-platform dat beschikt over uitgebreid leveranciersmanagement en compliancy, geautomatiseerde inkoop, het elektronisch verwerken van facturen en betalingen aan leveranciers die zijn uitbesteed.

Vendor Management

VENDORCafé zorgt voor een wezenlijke reductie van het aantal uitgaande facturen via e-mail of op papier. Dit, door leveranciersmanagement dat volledig afgehandeld kan worden via mobiele toestellen. U kunt de informatie over leveranciers van diensten en producten centraal beheren in een enkelvoudig systeem, dat u bovendien een compleet overzicht geeft van al uw leveranciers en vastgoedbedrijven.

Business Intelligence

Yardi Orion Business Intelligence is een uniek platform, dat geschikt is voor gebruik op mobiele toestellen, met meer dan 200 geïntegreerd key performance indicators en krachtige rapportage tools en dashboards.

Portfolio Planning,vastgoedmanagement,retail

Yardi Advanced Budgeting & Forecasting stelt u in staat accuratere budgetprojecties te leveren en snel, nauwkeurig en flexibel prognoses op te stellen.

Document Management

Yardi Document Management biedt u een uitgebreide set tools om belangrijke documenten te managen. De oplossing biedt u functies om de productiviteit te verhogen en om het delen van informatie naar uw complete organisatie te verbeteren.

Learning Management

Yardi Aspire is een on-demand trainingsomgeving met communicatiemiddelen, samenwerkingsmogelijkheden en training event management.