Yardi Student Housing SuiteGeef uw studentenhuisvesting een boost met één enkele verbonden oplossing om aan een breed scala aan zakelijke behoeften te voldoen. Profiteer van de efficiëntie, beveiliging en kostenbeloningen van een echt geïntegreerd enterprise-platform.Klik door voor meer informatie over onze residentiële producten .

CRM

Vereenvoudig marketing, verhuur,  het move-in en move-out process met de mobiele CRM oplossing voor studenthuisvesting.

Property Management & Accounting

Yardi Voyager Student Housing verhoogt uw aanwezigheid online en verlaagt de marketingkosten terwijl de efficiency gemaximaliseerd wordt met online applicaties en meer.

Vendor Management

VENDORCafé zorgt voor een wezenlijke reductie van het aantal uitgaande facturen via e-mail of op papier. Dit, door leveranciersmanagement dat volledig afgehandeld kan worden via mobiele toestellen. U kunt de informatie over leveranciers van diensten en producten centraal beheren in een enkelvoudig systeem, dat u bovendien een compleet overzicht geeft van al uw leveranciers en vastgoedbedrijven.

Facilities Management

Plan, monitor en manage alle preventieve, routinematige en onverwachte activiteiten op uw desktop of via uw mobiele toestel.

Portfolio Planning,vastgoedmanagement,retail

Yardi Advanced Budgeting & Forecasting stelt u in staat accuratere budgetprojecties te leveren en snel, nauwkeurig en flexibel prognoses op te stellen.

Document Management

Yardi Document Management biedt u een uitgebreide set tools om belangrijke documenten te managen. De oplossing biedt u functies om de productiviteit te verhogen en om het delen van informatie naar uw complete organisatie te verbeteren.

Learning Management

Yardi Aspire is een on-demand trainingsomgeving met communicatiemiddelen, samenwerkingsmogelijkheden en training event management.

Business Intelligence

Yardi Orion Business Intelligence is een uniek platform, dat geschikt is voor gebruik op mobiele toestellen, met meer dan 200 geïntegreerd key performance indicators en krachtige rapportage tools en dashboards.

Procurement

Yardi Procure to Pay is ons gecentraliseerde ‘procure to pay’-platform dat beschikt over uitgebreid leveranciersmanagement en compliancy, geautomatiseerde inkoop, het elektronisch verwerken van facturen en betalingen aan leveranciers die zijn uitbesteed.

Cost Control

Controleer kosten, monitor budgetten en verbeter financiële prognoses om uw winstgevendheid te vergroten.