Events

Home » Events

Webinars

Klanten wereldwijd gebruiken onze bekroonde cloudtechnologie voor het beheren van vastgoedportefeuilles op het gebied van REIT, kantoorruimte, retail, logistiek en woningen. Doordat we de allernieuwste innovaties samenbrengen om te voldoen aan de behoeften van de vastgoedsector, geven we klanten in real time toegang tot dataperformance en helpen we ze hun rapportages te verbeteren, hun activiteiten te schalen en consumentenloyaliteit te creëren 

We nodigen alle vastgoedprofessionals uit voor onze Yardi Webinarserie. Dit is een fantastische mogelijkheid om in contact te komen met Yardi experts en te ontdekken hoe u de nieuwste vastgoedtechnologie kunt inzetten om processen te automatiseren en uw omzet- en dataperformance te verbeteren.

Maak kennis met Forecast Manager en profiteer van de aanwezige data in uw Yardi platform om uw budgetering en forecasting proces te versimpelen. Registreer nu voor de Yardi Forecast Webinar via onderstaande link.

Yardi Forecast Manager Webinar – July 27- 1 P.M.

Industry Events

Industry Events

 • SIMI

  Dec 12, 2023 – Dec 14, 2023

  Paris, France

  SIMI

  Palais des congrès Dec 12, 2023 – Dec 14, 2023

  Join Yardi at SIMI 2023, 12-14 December!

  SIMI is an annual event that brings together the French real estate industry community to share innovations and projects in response to the needs of construction and development of cities.

  Fill out the form to schedule time with Team Yardi to see how you can enhance operations and simplify processes.

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden