Organisaties breiden zich uit met Yardi

Home » Services » Yardi Cloud Services

Yardi Cloud Services

Geef uw organisatie energie met de meest betrouwbare cloud provider uit de sector

Blijf op de hoogte met de nieuwste technologie, zonder zorgen over systeembeheer en kosten voor onderhoud. Standardiseer uw activiteiten op een flexibel cloud platform dat klaar is om niet alleen in uw huidige behoeften te voorzien maar ook om toekomstige groei te ondersteunen.

growing_company

Groei door uw vaste kosten te reduceren

Vertrouw op de ervaring van een van de snelst groeiend cloud solution providers aanbieder en neem de noodzaak weg de infrastructuur van een eigen server te beheren, dit alles terwijl de verwerkingscapaciteit toeneemt indien uw organisatie groeit.

leer meer +
data_security

Ervaar uitstekende veiligheid van uw data

Doe u voordeel met de beste veiligheidsmaatregelen die beschikbaar zijn in de markt, inclusief datarecovery, encryptie en 24/7 bewaking van de servers.

leer meer +
server_room

Verbeter Software Uptime

Bescherm uw business tegen het verlies van data als gevolg van hardware-storingen of stroomonderbrekingen met een database opslagstrategie die 99,9% applicatiebeschikbaarheid garandeert en bovendien over ingebouwde bescherming tegen uitval beschikt.

leer meer +
remote_worker

Breng medewerkers tot elkaar

Verhoog de efficiëncy van uw organisatie met een gecentraliseerde database, toegerust om gebruikers remote en in real-time toegang te geven via het web.

leer meer +
board_meeting

Stem af op uw behoefte

Kies de Yardi Cloud-oplossing die het best aansluit op de omvang van uw organisatie en uw operationele wensen. We bieden u twee opties: Yardi SaaS Select en Yardi Private Cloud.

leer meer +