Implementatie

Home » Services » Implementation

De software-implementatie is het begin van uw relatie met een Yardi-product, en een gestroomlijnd implementatieproces vormt het fundament voor een continue en succesvolle ervaring. We hebben een gestructureerd implementatie-protocol, dat zich door de jaren heen bewezen heeft. Het protocol garandeert dat uw processen snel en eenvoudig werken op onze software.

Onze service-opties voorzien onder meer in analyses van processen, data conversie, training, projectmanagement, klantgerichte aanpassingen, integratie van software van derde-partijen en meer. We bieden gestandaardiseerde, schaalbare ondersteuning bij uw implementatie, gebaseerd op een methodologie die zich in de praktijk bewezen heeft. Ons personeel werkt met u samen aan uw doelen en procedures. Men hanteert een realistische planning en leidt u door het project.

Grote vastgoedorganisaties met complexe behoeften die samengaan met de implementatie, inrichting en support van onze software kunnen worden bijgestaan door onze Consulting Practice Groups. Deze specialisten zijn volledig uitgerust om uw onderneming door het implementatieproces te loodsen en blijven vervolgens met de u in contact via een multidisciplinaire support-relatie.

Hoe groot uw onderneming ook is, wij hebben het juiste team om u te assisteren bij de implementatie en om uw nieuwe Yardi oplossing in de lucht te krijgen.

Technical Support

Na de implementatie, gaat de relatie die u hebt met Yardi verder via ons toegewijde client supportteam. Deze professionals staan klaar om u ondersteuning te bieden en problemen op te lossen. Zij zijn uw gids om uw software zonder problemen te laten draaien.

Training

Yardi Training Services bieden u een breed palet aan live webinars en persoonlijke klassikale training in een aantal van onze kantoren. Ons trainingsteam draagt ook zorg voor een groeiende bibliotheek aan trainingvideo’s en documentatie, op verzoek beschikbaar via Client Central.

Client Central

Gelicenceerde gebruikers doen hun voordeel met onze continu ge-update bibliotheek aan trainingvideo’s, gebruiksaanwijzingen, opmerkingen bij releases en documenten van onze conferenties via dit handige online portal. Daarnaast kunt u via het portal onder meer aanpassingen doorvoeren aan uw Yardi licentie en blijft u op de hoogte van nieuws van Yardi.