Services, training en consulting

Yardi streeft ernaar zijn klanten met uitmuntende services te ondersteunen. We beschouwen de relatie met onze klanten als een samenwerking, zodat we voortdurend op veranderende behoeften blijven inspelen en de beste oplossingen in de branche leveren.

Services voor klanten

Ons uitgebreide klantondersteuningsprogramma biedt professionele services, systeemimplementatie, cursussen, technische ondersteuning, programmering op maat, hosting van toepassingen en andere services die essentieel zijn om uw succes te maximaliseren.

Professional Services Group

Onze Professional Services Group kan u helpen met implementatie, projectmanagement, een analyse van de behoeften, gegevensconversie, maatwerk en training op maat, zodat u het uiterste uit uw Yardi-software haalt.


Training Services

Yardi Systems streeft ernaar de cursusbehoeften van uw bedrijf te vervullen en biedt een breed scala aan kosteneffectieve leermaterialen om aan de individuele behoeften van uw medewerkers te voldoen. We bieden cursussen op locatie en online, klassikale cursussen, cursushandboeken op maat, gebruikersconferenties en meer.

Software as a Service (SaaS)

Dankzij SaaS kunt u databasehosting, software-upgrades en serveronderhoud aan ons overlaten, zodat u zich op uw kernactiviteiten kunt richten. U kunt kiezen uit twee verschillende SaaS-opties en vervolgens de benodigde hoeveelheid database- en netwerkondersteuning voor uw Yardi-oplossingen selecteren.


Client Central

Als klant van Yardi hebt u 24 uur per dag toegang tot interactief casemanagement, een kennisbank, online implementatietools en -cursussen, productdocumentatie en release notes, het gebruikersforum van Yardi, algemene nieuwsberichten en technische tips.

Banden met de branche

In het kader van onze betrokkenheid bij de branche nemen medewerkers van Yardi actief deel aan honderden regionale en nationale brancheorganisaties in Noord-Amerika, Europa en Azië.


Interfaces

We bieden verschillende interfaceoplossingen om onze klanten een gestroomlijnde workflow tussen Yardi-software en bepaalde externe leveranciers te leveren. De klant heeft gratis beschikking over de standaardinterfaces voor Yardi Voyager en een verzoek om een nieuwe of verbeterde interface is altijd welkom.