Services

Home » Services

Services, Training en Consulting

Yardi streeft ernaar zijn klanten met uitmuntende diensten te ondersteunen. We beschouwen de relatie met onze klanten als een samenwerking, waarbij we voortdurend op veranderende behoeften blijven inspelen en de beste oplossingen in de branche leveren.

Technische ondersteuning

Ons uitgebreide klantondersteuningsprogramma biedt professionele services, systeemimplementatie, trainingen, technische ondersteuning, programmering op maat, hosting van toepassingen en andere diensten die essentieel zijn om uw succes te maximaliseren.

Implementatie

Onze Professional Service Group kan u assisteren bij de implementatie, het projectmanagement, de analyse van de behoeftes, de dataconversie, de door u, als klant gewenste aanpassingen en specifieke trainingen. Dit alles om ervoor te zorgen dat u maximaal profiteert van uw Yardi-producten.


Training

Yardi Systems streeft ernaar de trainingsbehoeften van uw bedrijf te vervullen en biedt een breed scala aan kosteneffectieve trainingen om aan de individuele behoeften van uw medewerkers te voldoen. We bieden trainingen op locatie en online, klassikale trainingen, trainingshandleidingen op maat, gebruikersconferenties en meer.

Software as a Service (SaaS)

Dankzij SaaS kunt u database-hosting, software-upgrades en serveronderhoud aan ons overlaten, zodat u zich op uw kernactiviteiten kunt richten. U kunt kiezen uit twee verschillende SaaS-opties en vervolgens de benodigde hoeveelheid database- en netwerkondersteuning voor uw Yardi-oplossingen selecteren.


Client Central

Als klant van Yardi hebt u 24 uur per dag toegang tot interactief casemanagement, een kennisbank, online implementatietools en -trainingen, productdocumentatie en release notes, het gebruikersforum van Yardi, algemene nieuwsberichten en technische tips.

Gebruikersgroepen

We ondersteunen het opzetten van actieve lokale gebruikersgroepen en we ondersteunen dat actief. Input van onze gebruikers is voor ons van groot belang bij het bouwen van state-of-the-art oplossingen die onze klanten helpen competitiever en meer efficiënt te werken.


Connecties met de sector

Als onderdeel van onze inzet naar de sector, participeren medewerkers van Yardi in honderden regionale en nationale brancheorganisaties in Noord-Amerika, Europa en Azië.

Interfaces

We bieden verschillende interface-oplossingen om onze klanten een gestroomlijnde workflow tussen Yardi-software en bepaalde externe leveranciers te leveren. De klant heeft gratis beschikking over de standaard-interfaces voor Yardi Voyager. Een verzoek om een nieuwe of verbeterde interface is altijd welkom.


Onafhankelijke consultants

In aanvulling op onze ‘in-house’ Professional Services Group, werkt Yardi met een groot aantal onafhankelijke consultants, over de hele wereld. Ook zij kunnen u ondersteunen met implementaties en daarbij een brede keuze aan andere services die samenhangen met uw Yardi-software.