Uitgebreide leermaterialen

We streven ernaar de trainingsbehoeften van uw bedrijf te vervullen en bieden een breed scala aan kosteneffectieve leermaterialen om aan de individuele behoeften van uw medewerkers te voldoen.


Training op locatie bij de klant

Ontvang gespecialiseerde training over de Voyager-onderwerpen waaraan u behoefte hebt van een Yardi Implementer. We brengen de software, trainingsmaterialen voor de cursus en een instructeur van Yardi naar uw druk bezette medewerkers om hun trainingstijd te optimaliseren en u te helpen op schema en binnen uw budget te blijven. Vraag uw accountmanager welke trainingsmogelijkheden voor u beschikbaar zijn.


Klassikale training

We bieden onze klanten uit het Verenigd Koninkrijk praktische en uitgebreide training door deskundigen van Yardi in onze vestigingen in Milton Keynes en Amsterdam. Onze klassikale cursussen zijn ontwikkeld om uw medewerkers te trainen om met onze software te werken zoals deze bedoeld is. Deelnemers merken onmiddellijk resultaat, met een verhoging van hun productiviteit en efficiëntie na deelname aan onze cursussen.

We bieden softwarecursussen voor uiteenlopende vaardigheidsniveaus om te helpen bij het klaarstomen van uw medewerkers voor een probleemloze overgang naar ons product. We geloven in leren door te doen. Door de praktische training in onze cursussen doet u onmiddellijk ervaring op en krijgt u onmiddellijk feedback en inzicht. We hebben praktische sessies van een, twee of drie dagen, waarin uw gebruikers leren hoe ze de software volledig moeten gebruiken, of meer gevorderde cursussen waarin uw IT- en andere technische medewerkers kunnen leren hoe de database werkt en hoe ze deze complexiteiten het hoofd moeten bieden. De meeste van onze cursussen leveren punten voor Certified Professional Education (CPE) op.

Huidige klanten kunnen in Client Central cursusschema’s, cursusbeschrijvingen en voorwaarden doorkijken. Kijk op de homepage onder ‘Training’.


Online Training

Onze nieuwste trainingslocatie is het virtuele klaslokaal. Met deze handige en kosteneffectieve optie kunt u online vanuit huis of kantoor een cursus bijwonen. De cursussen worden live door ervaren instructeurs gegeven. In deze unieke klassikale omgeving kunt u online het scherm van de instructeur zien en over de telefoon rechtstreeks met de instructeur en andere cursusdeelnemers praten.


Mogelijkheden voor training op maat

Als uw trainingsbehoeften buiten het bereik van de hier genoemde trainingsmogelijkheden vallen, neem dan contact op met de opleidingsafdeling om te bespreken hoe we u kunnen helpen. In sommige gevallen kunnen we wellicht tegemoet komen aan uw verzoek voor een unieke training. Neem contact op met +31 (0) 20 565 0050.