Woningcorporaties

Home » Yardi de nieuwe partner voor woningcorporaties!

Yardi de nieuwe partner voor woningcorporaties!

Yardi is ontstaan met als doel het leveren van een software oplossing voor de woningmarkt, hierdoor liggen onze wortels in het beheer van (sociale) woningen. Op het Yardi platform worden momenteel 10 miljoen woningen beheerd, waarvan een aantal duizenden woningen in Nederland.

Met onze bijna 4 decennia lange ervaring specifiek gericht op vastgoed brengt Yardi woningcorporaties een unieke visie op woningbeheer, waarbij het Yardi platform zich onderscheidt door zich te richten op: optimale dienstverlening en service naar huurders , het efficiënt faciliteren van het primaire proces van woningcorporaties, praktisch opleveren van relevante sturingsinformatie en doelmatig samenwerken en managen van ketenpartners.

Optimize-Accounting-_585x390

Onze oplossing

Yardi’s visie heeft geleid tot een breed softwareplatform waarin alle data, functionaliteit en documenten beschikbaar zijn voor de ondersteuning van het primaire proces, service en dienstverlening aan huurders en het samenwerken en managen van ketenpartners.

shutterstock_1194260860_585

Volledige ontzorging

Ons platform is, vanzelfsprekend, volledig browser-gebaseerd en wordt gehost volgens de hoogste internationale veiligheidsstandaarden. Yardi klanten worden volledig ontzorgd voor wat betreft technisch en functioneel support.

Hoge mate van automatisering

Het Yardi platform kenmerkt zich door de hoge mate van automatisering van standaardprocessen. Hierdoor kunnen woningcorporaties effectief, efficiënt en transparant opereren.

Een versie van de waarheid

Het onderscheidt zich van andere systemen door alle gebruikers binnen een corporatie en huurders en ketenpartners belanghebbenden op een enkel platform met elkaar samen te laten werken. Zo realiseren Yardi klanten dat er één versie van de waarheid is, eenvoudigweg door alle brondata op een plaats beschikbaar te hebben.

Onze innovatiekracht

Yardi is een technologieleider en onderscheidt zich van andere softwareleveranciers door een voortrekkersrol te nemen in het introduceren van nieuwe technologische toepassingen in de vastgoed- en corporatiesector.

Onze misie

Het is de missie van Yardi om technologische innovaties en nieuwe concepten op een gebruikersvriendelijke manier beschikbaar te maken aan haar gebruikers binnen een woningcorporatie, aan huurders en andere belanghebbenden zoals leveranciers. Om dit mogelijk te maken worden nieuwe technologieën en oplossingen intern geïnitieerd en ontwikkeld.